Love & Sex

Potrebna su samo tri sastojka za kvalitetnu seks atmosferu

Vaša soba treba da postane vaše intimno utočište koje treba na vas djelovati opuštajuće kako biste bili raspoloženi za sve seks opcije.

1. Prostor u kojemu ništa ne odvlači pažnju. Mnogi učine grešku i s kreveta bace jastuke, a na njemu ostave hrpu plišanih igračaka, među kojima seks jednostavno nije prijatan, a svaki intimni trenutak je narušen. Sve takve infantilne stvari izbacite iz svoje sobe jer želite da vaša soba bude vaša seks oaza, a ne da podsjeća na dječju sobu. Izaberite lijepe jastuke koje ne samo da će biti lijepo vidjeti na krevetu, već će vam moći i poslužiti prilikom seksa. Ili nakon, za dugo maženje.

2. Izaberite najseksi rasvjetu koja postoji. Tama je neprijatna, a srećno rješenje nisu ni jarka svijetla, u kojoj god boji dolazila stoga razmislite o malim noćnim lampicama ili svijećama kako bi vaše zajedniče trenutke učinili romantičnijim. Nije loše nabaviti lampicu s potenciometrom kako biste mogli dozirati količinu svijetla u sobi, a zanimljiv i pomalo romantičan detalj su stare petrolejke. Ali naravno, ništa nije toliko romantično kao svijeće, pogotovo ako su nekog opojnog mirisa.

3. Poslastice kao najfiniji afrodizijak.  Ako ne živite sa partnerom, nego samo povremeno razmjenjujete nježnosti kad navrati do vas ili obratno, iskoristite čarobni učinak vašeg parfema. Naprskajte ga na jastuk – tako ćete osigurati da ćete i u snovima biti s tom osobom. Izbjegavajte bilo kakve izvore neugodnih mirisa u sobi, redovno mijenjajte posteljinu, korpu sa donjim vešim držite van sobe i izbjegavajte odlaganje odjeće i cigarete. Sobu ispunite mirisnim uljima, svijećama i štapićima ili buketom najdražeg cvijeća.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend