Love & Sex Ljubav na daljinu

Poznati parovi koji su u braku, a ne žive pod istim krovom

Zajednički život nisu samo lijepi gestovi, nego i stvari koje će vam ići na živce, otvorena pasta za zube, ili daska toaleta koja nije spuštena.

Možda upravo zbog toga, neki poznati parovi odlučili su da malo promijene tradicionalni pristup braku i nakon “sudbonosnog da”, nastavili su da žive odvojeno.

Ešli Grejem i Džastin Ervin prije par mjeseci postali su roditelji dječaka, a iako su već nekoliko godina u braku, oni ne žive zajedno.

Ervin se 2016. odselio u Los Anđeles, dok Ešli živi i radi u Njujorku. “Imamo jedno pravilo”, ističe Ešli Grejem u intervjuu za Entertainment Tonight. “Ne smije proći više od dvije nedelje a da se ne vidimo”.

Odvojeno su, dok su bili u braku, živjeli i Helena Bonam Karter i Tim Barton.

Tokom 13 zajedničkih godina, živjeli su sa svoje dvoje djece na istom imanju ali na potpuno suprotnim krajevima.

“Kažu da smo Tim i ja potpuno ludi zato što imamo podzemne tunele koji spajaju naše kuće, dok naša djeca žive takođe odvojeno od nas”, rekla je svojevremeno Helena. “Mi samo imamo dvije kuće koje su spojene zato što je moja bila premala. Ali viđamo se vjerovatno više nego što to čine drugi parovi. Samo mi jednostavno imamo odvojeni lični prostor što smatram veoma bitnim”.

“To nije usiljena intimnost. Odabrali smo je, a nemaju svi taj luksuz da je sebi priušte”, ispričala je svojevremeno glumica u intervjuu za Radio Times.

Ali, izgleda da ni odvojeni život nije “garancija” pa je razvod poznatog para uslijedio 2014. godine.

Betani Majers i Niko Torotrela su veoma neobičan bračni par. Izjasnili su se kao “rodno neutralni” i ne žive pod istim krovom.

“Još uvijek ne živimo zajedno”, ističe Majers za People nekoliko mjeseci nakon vjenčanja 2018. “Viđamo se jednom nedjeljno, a na FaceTimeu smo konstantno”.

Gvinet Paltrou je juna 2019. otkrila da ne živi sa svojim suprugom. Kako je rekla za The Sunday Times Style,sa Bredom Falčakom je četiri dana tokom nedjelje u svojoj kući. Ostale tri noći, televizijski scenarista boravi u svom domu sa djecom Brodi i Izabelom, koje je dobio u prethodnom braku sa producentkinjom Suzen Bukinik.

View this post on Instagram

🍁

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

“Svi moji prijatelji nam zavide na odnosu, Kažu da je idealan i da ga nikada ne treba promijeniti”, kaže glumica.

“Trebalo nam je godinu kako bi cijela porodica razumjela naš odnos”, rekla je za In Style. Oni svakako planiraju da u budućnosti žive u istom domu.

Send this to a friend