Love & Sex

Sa ovakvim muškarcima žene doživljavaju intenzivnije orgazme

Ako želite bolje da zadovoljite partnerku u krevetu, počnite više da zarađujete. Istraživanje koje je pratilo intenzitet ženskih orgazama, učestalost odnosa i seksualno zadovoljstvo pokazalo je da su žene na dobitku ako im je partner duhovit, samouvjeren i dobro zarađuje, prenosi Super žena.

Psiholog Džordž Galup i njegove kolege sproveli su istraživanje na heteroseksualnim studentkinjama u vezi, ispitujući ih koliko često postižu orgazme za vrijeme seksa. Takođe su provjerili finansijsko stanje partnerove porodice, tjelesne proporcije, i to koliko su privlačni (to su ocjenjivale prijateljice ispitanica).

Otkriveno je da su na intenzitet orgazma uticali privlačnost muškarca, to koliko su često vodili ljubav i to koliko je seks zadovoljavajući. Takođe, žene čije su prijateljice njihove partnere ocijenile kao privlačnije doživljavale su intenzivnije orgazme, a muškarci sa širim ramenima su imali seksualno zadovoljnije djevojke.

Žene koje su mlađe počele da imaju odnose imale su više partnera, doživjele su više orgazama i bile su zadovoljnije u seksu.

Profesor Galup je dodao i da su identifikovali seriju partnerovih psiholoških osobina – motivaciju, inteligenciju, koncentraciju i odlučnost, zbog kojih su mogli da predvide koliko će često njihove partnerke inicirati seksualne odnose. Tako su duhoviti muškarci imali partnerke koje su češće inicirale seks, češće su imali odnose, ali su te žene i češće doživljavale orgazme.

Tagovi

Send this to a friend