Love & Sex

Samo tri sastojka čine savršenu seks atmosferu

Vaša soba treba postati vaše intimno utočište koje treba na vas djelovati opuštajuće kako biste bili raspoloženi za sve opcije, kaže Cosmo.

1. Prostor u kojemu ništa ne odvlači pažnju. Mnogi učine grešku i s kreveta bace jastuke, a na njemu ostave hrpu plišanih igračaka, među kojima seks jednostavno nije ugodan, a svaki intimni trenutak je narušen. Dječje stvari izbacite iz sobe jer želite da vaša soba bude vaša seks oaza, a ne da podsjeća na dječju sobu. Izaberite lijepe jastuke koje ne samo da će biti lijepo vidjeti na krevetu, već će vam moći i poslužiti prilikom seksa. Ili nakon seksa, za dugo maženje.

2. Izaberite najseksi rasvjetu. Tama je neprijatna, a srećno rješenje nije ni jaka svjetkost. Razmislite o malim noćnim lampicama ili svijećama kako bi vaše zajedniče trenutke učinili romantičnijima. Nije loše nabaviti lampicu s potenciometrom kako biste mogli dozirati količinu svjetlosti u sobi, a zanimljiv i pomalo romantičan detalj su stare petrolejke. Ali naravno, ništa nije toliko romantično kao svijeće, pogotovo ako su nekog opojnog mirisa.

3. Poslastice kao najfiniji afrodizijak.  Ako ne živite sa svojim frajerom, nego samo povremeno razmjenjujete nježnosti kad navrati do vas, iskoristite čarobni učinak vašeg parfema. Naprskajte ga na njegov jastuk – tako ćete osigurati da ćete i u snovima biti s njim. Izbjegavajte bilo kakve izvore neugodnih mirisa u sobi, redovno mijenjajte posteljinu, korpu sa vešom držite van sobe i izbjegavajte odlaganje odjeće i cigarete. Sobu ispunite mirisnim uljima, svijećama i štapićima ili buketom najdražeg cvijeća.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend