Love & Sex

Sedam razloga zašto žene glume orgazam

Postoji nekoliko dborih razloga zašto žene glume orgazam, a izdavajmo najčešćih sedam.

1. Zato što su u neobaveznom seksu devojke skoro nikada ne dožive vrhunac

Novija istraživanja pokazala su da djevojke koje imaju neobavezan seks s nepoznatim partnerima imaju manje šanse za orgazam nego djevojke koje su u dužim vezama (40 prema 75 posto žena). Možda su zbog toga solo djevojke sklonije glumljenju orgazma – jer ne znaju kako tražiti partnera da ih zadovolji na pravi način.

2. Zato što mislite da uvijek morate imati završetak

Dok je on na vama i treba mu još samo tri sekunde do vrhunca, vama je čudno da samo ležite s blijedim izrazom na licu. Tada imate dva izbora: ostati tako i svojim licem mu reći: “Žao mi je” ili se odlučiti za manje bolniju verziju: “Malo mi je falilo”.

3. Toliko ste umorne da samo želite da završite s tim

Kad ne ide, ne ide. Jednostavno se nekada ne osjećate dovoljno raspoloženo za akciju. Tada vam je jedino rješenje da mu svojim pokretima lica pokažete da vam je toliko bilo dobro da više niste mogle izdržati i tako prekinete ostale pokušaje.

4. Toliko vam se sviđa da vam je glupo da mu to kažete

Iako već unaprijed znate scenario, jednostavno ne znate na kakav način mu to reći. Možda je tako i bolje jer mu možete narušiti libido.

5. Ma koliko se trudile, ne uspijeva

Isprobavate sve moguće poze, ali ništa ne uspijeva. U sebi mislite: “Zašto, ali zašto se sve ovo meni dešava?!”

6. Malo ste popile, pa ste u stanju da se uživite u ulogu

Grebete.. Grizete… Vrištite mu na uvo. Sve mu to djeluje uzbudljivo pa samo nastavljate s radom.

7. Ako sam već glumila i sada ću

Ne pogađa pravu tačku. Nakon svega ovoga treba uzeti u obzir da neki muškarci mogu shvatiti kada glumite, ali vam to nikada neće reći. Zato djevojke mudro razmislite prije nego što se upustite u još jedno ovakvo iskustvo!

Send this to a friend