Love & Sex

Seksi savjeti Zoe Saldana: Momci, naučite nešto o ženama

Jedna od najljepih žena današnjice, i vrhunska holivudska glumica, Zoe Saldana, savjetuje muškom polu što treba da znaju znati o ženama.

“Volimo kad se muškarci dotjeraju. Meni se sviđa čak i kad muškarac nosi tregere – to vas vraća u vrijeme Čarlija Čaplina i Bustera Kitona. Opustite se i eksperimentišite s modom. Treba da uživate u šopingu, a ne da uvijek izgledate kao da se občačite u Brooks Brothersu (najstariji lanac prodavnica odjećom u SAD-u)”.

“Muškarci nas rijetko pitaju jesmo li i mi uživale, ali ako ste loš ljubavnik – bolje da vam to kažemo u lice. Gledajući porniće nećete baš mnogo naučiti, morate pitati svoje bolje polovine uživaju li zaista. Velika većina muškaraca na ovoj planeti pojma nema kako vagina zapravo funkcioniše – pitajte nas, reći ćemo vam”.

“Kad žena odlazi iz vaše kuće ili stana, nije dovoljno samo je otpratiti do izlaznih vrata. Većina muškaraca to obavi baš tako, ali to nije džentlmensko ponašanje – takav potez ženi govori da muškarcu nije stalo do nje. Trebalo bi da izađete s njom iz zgrade ili kuće, otpratite je do njenog automobila i uvjerite se da se sigurno odvezla”.

“Muškarci često pokušavaju skriti osjećanja, ali žene zapaze promjene u ponašanju. Čak i ako se pokušavate uvjeriti da vas ništa ne može izbaciti iz takta, ponašate se drugačije. Budite otvoreni. Ako smo napravile nešto pogrešno, dajte nam priliku da se izvinimo. Tako ćete pokazati da ste racionalni i fleksibilni”.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend