Love & Sex

Šest radnji koje treba da vam pređu u naviku kako strast ne bi nestala

Bliskost se ne događa sama od sebe, kao ni strast. Morate raditi na njima!

1. Idite u krevet u isto vrijeme. Parovi osjećaju povezanost kada su na istom mjestu u isto vrijeme. Odluka da u krevet uvijek idete zajedno, stvoriće osjećaj povezanosti među vama, a kada ste već u njemu, iskoristite savršenu priliku za vođenje ljubavi…

2. Odvojite se od elektronike. Neka vaša spavaća soba bude vaše ljubavno gnijezdo… Mjesto na kojemu neće biti notifikacija i mjesto na kojemu ništa osim vas dvoje neće postojati. Tako će bliskost među vama postati veća.

3. Ne čavrljajte, razgovarajte! Umjesto čavrljanja tokom trajanja reklama, razgovarajte u krevetu držeći se za ruke. Nakon prepričavanja dana koji je iza vas, vrlo brzo ćete doći i do one teme koja je jedina bitna- vas dvoje.

4. Započnite predigru prije ulaska u sobu. Predigra je ono što čini seks zanimljivijim. Zbog toga je započnite već tokom jutra kako bi on nestrpljivo čekao kraj radnog vremena da vas što prije vidi. Mala poruka na frižideru ili uzbudljivi poziv tokom dana? Imate bezbroj mogućnosti. Zaintrigirajte ga i dajte mu do znanja da ga želite.

5. Istražite što odgovara vašem partneru i šta voli. Najbolja predigra je ona koju započinjete kako biste zadovoljile partnera bez očekivanja povratne reakcije. Pružite svom muškarcu opuštajuću masažu koja će uzburkati strasti, a istovremeno ojačati vaš odnos i povjerenje.

6. Ne umanjujte važnost poljupca za laku noć. Neki parovi ne vole da spavaju zagrljeni, potreban im je prostor, smeta im vrućina ili jednostavno ne žele dijeliti svoj pokrivač… Kako god, nikada ne zaboravite na taj mali, slatki poljubac koji zaokružuje dan.

Tagovi

Send this to a friend