Love & Sex Novo istraživanje

Siromašniji muškarci su bolji u krevetu

Novo istraživanje je pokazalo da su muškarci s manjim i srednjim primanjima bolji u krevetu, vjerniji i emocionalno dostupniji.

Navodno muškarci koji nemaju previše novca, nemaju ni velikog izbora čime privući žene, pa moraju biti ili duhoviti ili jako dobri u krevetu, najbolje oboje, piše 24sata.hr.

Rezultati istraživanja neprofitnog istraživačkog centra iz Washingtona ‘Pew Research Centera’ potvrđuju da čim je novca manje, to je više vjernosti, orgazama i sreće, a slično misli i profesor Adam Galinski sa Univerziteta Chicago Northwestern koji kaže da su siromašniji muškarci manje licemjerni od bogatijih.

Muškarci koji zarađuju ‘prosjek’ su po pravilu ljubazniji s nepoznatim ljudima, onima koje tek upoznaju, a pri takvim društvenim kontaktima redovno koriste osmijeh i raspoloženiji su za razgovor.

I magazin Psychological Science piše da su bogatiji, očekivano, grublji i bahatiji jer vjeruju kako im ne trebaju nova poznanstva niti dokazivanje ikome, a oni slabijeg imovinskog statusa traže svoju priliku i otvorena srca pristupaju drugim ljudima.

Časopis ‘Journal of Applied Psychology’ objavio je studiju u kojoj se tvrdi da su uspješni muškarci skloniji seksističkom ponašanju, dok oni manje uspješni podržavaju svoje partnere tokom njihove karijere.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
MarkOliverawetinjaČudnoIstina
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mark
Gost
Mark

Konacno neki tekst da podrzi I Nas radnicku klasu,dako i mi sad omastimo brke😉

Oliver
Gost
Oliver

Reče jedan pametan čovjek da se bezuslovno mogu voljeti samo žene, djeca i pas

awetinja
Gost
awetinja

Vazda li sam mimo svijet.

Čudno
Gost
Čudno

Onda bi ja bio među najboljima. A nisam…

Istina
Gost
Istina

Ovo je dobro ‘nemaju cime privuc zene’ haha. I onda kad im neko rece da su sponzoruse, nadju se uvrijedjene. Zene uglavnom nemaju emocija, samo interes!

Crni
Gost
Crni

Nemaju o cemo drugo da razmisljaju

Send this to a friend