Love & Sex Ništa komplikovano, a efektno

Sitni zavodnički trikovi uz koje ćete osvojiti seksi macana

Provjereno pale!

1. Prosječan frajer kad vas upozna, manje od jedne sekunde gleda u vaše oči, ali zato sedam sekundi posveti vašim usnama. Kako biste bili sigurni da će on svoj pogled zadržati još duže na vašim usnama, odaberite ruževe crvenih nijansi.

2. Jedno istraživanje je pokazalo da najviše uspjeha imaju osobe koje pošalju 35 signala za flert u toku jednog sata. Nemojte se zamarati brojanjem, ali pametno dozirajte sve te poglede i “slučajne” dodire koji će mu jasno dati do znanja što želite, a da ipak ne ispadnete prenapadni.

3. U većini slučajeva momak će prići djevojci nakon što im se pogledi sretnu tri puta. Stoga, kad vam se neko svidi, budite sigurni da ste dostigli ovu brojku. Kontakt očima koji traje duže od tri sekunde znak je da ste spremni za nešto više od običnog zagledivanja.

4. Previše kontakta očima jedna je od najvećih grešaka. Kada se uvjerite da ste zaokupili njegovu pažnju, smirite malo lutanje svog pogleda.

5. Žene su najprivlačnije kada malo nagnu glavu prema naprijed i promatraju svog sagovornika odozdo. Tada izgledaju ženstvenije i više seksi.

6. Vjerovatno neće uspjeti vidjeti vaš donji veš već prve večeri, ali kratki “bljesak” brusa može ga još više privući.

7. Griješite ako mislite da je duboki dekolte najvažniji. Atraktivnije su žene sa dugim rukama, pa zato obucite haljinu bez rukava kako biste dodatno izdužili vaše ruke.

8. Najprivlačniji je osmijeh koji stvara sitne bore oko očiju, jer je spontan i prirodan, stoga budite veseli i dobro raspoloženi.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
EmaSo & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ema
Gost
Ema

Đe pronalazite ovakve gluposti!

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

kod mene pali i obično – ćao.
ali može da mi pokaže i donje rublje, ako joj je gušt.

Send this to a friend