Love & Sex

Skrivene seksi želje većine zauzetih žena

Ako su ove ideje i vama na pameti, ne brinite, to ne znači da ste ohladili od svog dragog…

1. Seks s nepoznatim muškarcem. I u vezi žene maštaju o seksu sa zgodnim strancem, odnosno o vrućim igrama bez obaveza i pritiska svakodnevice. Podijelite svoje želje s partnerom, pa se prepustite ovom sočnom scenariju – zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju pod okriljem noći, pa iznajmite sobu u  jeftinom hotelu.

2. Podilaženje dominantnom mužjaku. Nazovite to efektom iz ‘Pedeset nijansi sive’, no mnoge žene žele prepustiti svoju kontrolu muškarcu. Štoviše, željele su to učiniti mnogo prije pojave erotske trilogije. Ako ste raspoloženi za vezanje i povez na očima – ne brinite, nalazite se u milionskom društvu.

3. Seks negdje gdje to ne biste očekivali. Nekad žene sanjaju o seksu na neobičnim mjestima. Visoko na listi poželjnih lokacija je seks u hotelskoj sobi s pogledom na more, seks na plaži, seks na kuhinjskom pultu ili senzualno istraživanje partnerovog tijela u kadi.

4. Seks koji potencijalno može biti ‘uhvaćen’. Jedna američka studija je pokazala da čak 60 posto žena sanjari o seksu na javnom mjestu. I dok će rijetko koja žena šapnuti svom partneru da želi seks usred restorana, većina nema ništa protiv maštanja o seksu na nekom mjestu gdje u svakom trenutku možete biti otkriveni.

5. Igranje seksi scenarija. Žene vole uniforme i razvijena tijela muškaraca koji ih ‘popunjavaju’ baš na pravi način. Bez obzira je li riječ o zgodnom doktoru koji je spreman pregledati vas, seksi profesoru ili treneru iz teretane uz nekoliko promjena kostima sve ove komade možete imati u sopstvenoj spavaćoj sobi.

5 Komentara na "Skrivene seksi želje većine zauzetih žena"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend