Love & Sex

Šta odnos muškarca prema majci govori o njemu?

Povezanost majke i sinova je velika, a sa psihološkog stanovišta, svaki muškarac koji njeguje dobar odnos sa majkom ima puno više razumijevanja prema ženama i bolji je partner. Obratite pažnju na njegov odnos s majkom jer on puno toga otkriva o njemu.

Više cijeni majčino nego vaše mišljenje

Moja mama to ne radi tako ili moja mama kaže rečenice su koje ne želi čuti nijedna žena. One su signal da vaš partner još uvek ne živi sopstveni život i nije stekao sopstvene vrijednosti ili standarde. Jasno mu dajte do znanja da vi stvari radite po svom, a ne onako kako ih radi njegova mama.

Majka je ideal savršene žene

Što god mama kaže ili radi, uvijek je i u svemu bolja od vas i vi se nikada nećete mjeriti s njom. Kada vam muškarac jasno da do znanja da na ovaj način gleda na svoju majku tj. na vas, onda je pravo vrijeme da mu kažete zbogom.

Uvijek traži njeno mišljenje

Odlučnost je jedna od najprivlačnijih kvaliteta na muškarcu. Konsultuje se s majkom oko donošenje svake (pa i one najmanje ili nevažne) odluke, što je jasan znak da je potpuno nesiguran. Ako sam sebi ne vjeruje dovoljno da donese odluku, kako ćete mu onda vi vjerovati?

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Komsija
Gost
Komsija

Nazalost danas su ili tatini ili mamini sinovi iako svi mogu stati pod krilaticom cocaina.

Misko_Ajkula
Gost
Misko_Ajkula

Genijalan tekst. Ipak nemojte vise.

pozdrav
Gost
pozdrav

Mamini sinovi, kako se u narodu kaže – invalidi.

Stefan
Gost
Stefan

A tek zene, pa one se oko svega konsultuju s majkom.

Dzeronimo Monte
Gost
Dzeronimo Monte

Budalastina od clanka. Sve zavisi od toga koliko si uspio da obje zene koje ti mnogo znace uvazis. Iskustvo svekrve svakoj ce pametnoj mladoj zeni dobro doci. Ako su mudre znace kako da se postuju na dobro cijele porodice. Moja zena veli da je vise naucila od svekrve no od majke, jer majke, dok god mogu, podmecu ledja svojoj djeci.… Više »

Send this to a friend