Love & Sex

Šta svaka slobodna djevojka nikada ne smije da zaboravi

Ako stalno pokušavate da budete djevojka koja će mu se svidjeti, onda on nije frajer kojeg želite u svom životu, kaže Cosmo.

1. Vi ste ta koja je glavna nagrada, ne on. Ako on ne može da shvati i prihvati vašu briljantnost, to je njegov problem. Morate vjerovati da uvijek možete bolje i živjeti u skladu s tim – ne vjerujete li u sebe, neće vjerovati ni on, ni iko drugi. Dajte mu do znanja koliko vrijedite i da je on taj koji mora osvajati.

2. Naletjeli ste na savršenog – šalje vam slatke poruke, priprema večeru, kupuje poklone, ne zaboravlja važne datume, a o vama misli da ste zabavni i predivni, ali vi – ne osjećate ništa! Trudili ste se, ali jednostavno niste uspjeli zapaliti ikakvu iskru. Vaše je apsolutno pravo da vam se neko ne sviđa, a jedino što treba napraviti u takvim vezama jeste prekinuti ih. Odmah.

3. Nemojte odustajati od svojih standarda. Ako vam ne uzvraća pozive, ako je spreman osramotiti vas u društvu ili na bilo koji drugi način izložiti neugodnostima, zauvijek izbrišite njegov broj. Ukratko, ako vas na bilo koji način ne tretira onako kako biste vi to htjeli i kako vjerujete da zaslužujete, zaboravite da postoji.

4. Osjećate li se loše zbog tipa koji vam se sviđa, onda je vaša veza već od početka osuđena na propast. I sami znate da nije trebalo da date otkaz, kupite skupe cipele kada niste u najboljoj finansijskoj situaciji, ali znajte i da vam ne treba neko ko će non stop na te greške da vas podsjeća.

5. Ne zaboravite okrutnu istinu – Najčešće sami sebe uvjerimo da situacija nije toliko loša i kako ćemo je u dogledno vrijeme, uz nešto truda, uspjeti promijeniti. Budimo iskreni – to je nepotrebno trošenje vremena i energije. Ako bilo koji detalj pokazuje da on nije pravi  za vas, ništa neće uspjeti promijeniti stvari već će on i dalje ostati gospodin Pogrešni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
štbk
Gost
štbk

Mogao je naslov da bude i “Šta svaki slobodan momak ne smije da zaboravi” i da u tekstu samo zamijenite ona – on, djevojka – momak, nju – njega i sl. Tako da članak spada u kategoriju instant sadržaja, čija je jedina uloga da popuni prostor.

Kiki
Gost
Kiki

Koji feministicki tekst. Misle li zene da kad im muskarac kaze da su prelijepe i da im ruzu, on to radi zato sto stvarno vjeruje da je tako ili da bi ih poveo na spavanje.
Zena uvjek ima za muskarce, samo je 5 eura za ruzu, manje od 50 za prodavacicu lj7bavi.

Send this to a friend