Love & Sex

Šta većini muškaraca prođe kroz misli kada im djevojke ne odgovore na poruku

Mislite da je muškarcima lako kad ih “stavite na led” ili im se ne stignete javiti kad ste obećali? Nije. Pogledajte kakve im se sve misli vrzmaju po glavi.

 JE LI OVO NEKA PSIHOLOŠKA IGRICA? Možda želi vidjeti kako ću reagovati ili koliko sam lud za njom. Ako je ovo neki test, neće dobiti odgovor.

2. MOŽDA JE IZGUBILA TELEFON. Ili joj nije stigla poruka. Ili ju je pročitala njena prijateljica kojoj se isto sviđam i namjerno je izbristala. A možda joj se naprosto ne sviđam. Ma ne, to nije, inače mi ne bi dala broj. Ili mi ga je dala samo da me “skine”. Hm…

3. MOŽDA SAM NEŠTO POGREŠNO URADIO NA PRVOM SASTANKU. Oprao sam zube, nisam imao masnu kosu, platio sam račun, imao sam lijepe cipele, smijala se mojim forama…Ne shvatam.

4. NE ZNAM ZAŠTO SE NE JAVLJA… NITI ME JE BRIGA.  Njen gubitak a ne moj.

5. ŠTETA, ČINI MI SE DA BI BILA DOBRA U KREVETU. Hm, možda u to ime da progutam ponos i javim se opet. Kako kaže ona stara narodna.

6. STALNO GLEDAM U TELEFON U NADI DA ĆE SE JAVITI. Čovječe, pa ja sam se stvarno zagrijao za tu djevojku.

7. PROŠLA SU TRI DANA, NE MOGU VIŠE Nazvaću ću je i izmisliti kako mi se pokvario telefon pa nisam siguran je li prošla poruka koju sam joj poslao.

8. BAŠ ME BRIGA AKO ISPADNEM LUD ZA NJOM, BUDALA ILI DEBIL. Zovem je iz ovih stopa i reći ću joj da nisam mogao izdržati. Iskren pristup je uvijek najbolji.

9. NEMA VEZE. NIJE TIP DJEVOJKE U KOJU MOGU DA SE ZALJUBIM. Takvih poput nje ima na bacanje. Zašto me ipak malo boli stomak kad pomislim na nju?

10. SLJEDEĆA!

Send this to a friend