Love & Sex

Svaki znak ima svoju strastvenu polovinu, koja je vaša

Svaki znak ima svoju strastvenu polovinu

Horoskop za ljubav i seksualnost otkriva da svaki znak Zodijaka ima savršenog erotskog, seksualnog partnera koji može ispuniti njihove želje i zapaliti strast. Saznajte koji je vaš.

Ovan

Ovan je uporan i temperamentan, preferira seksualno osvajanje. Vi ste skloni da budete vođa, a ne sledbenik. Ne volite da izražavate previše emocija, fizički kontakt vam je prioritet. Najbolji partneri: Lav, Vaga, Blizanci, Škorpija.

Bik

Senzualan i seksepilni Bik žudi za uzbuđenjem čak više od seksa, a mirisi, zvuci i dodiri su veoma važni u seksualnom iskustvu. Mislite da je traženje savršenog seksualnog partnera gubljenje vremena. Radije sjedite i čekate da vas nađu.

Najbolji partneri: Škorpija, Rak, Djevica, Jarac.

Blizanci

Blizanci su veoma otvoreni kada je u pitanju seksualnost. Volite da vodite ljubav na različitim ekstremnim mjestima, ali i volite i zanimljive razgovore tokom seksa. Odlični ste u flertovanju i cijenite duhovite, seksi odnose sa svojim partnerima. Volite da uživate u seksu i stalno eksperimentišete.

Najbolji partneri: Ovan, Blizanci, Strijelac, Vodolija.

Rak

Vi ste kreativan i senzualan ljubavnik, ali udvaranje i ljubavne emocije su vam važne dok ne dođete u krevet. Intuicija Raka je zaista razvijena, lako možete razumjeti šta partner želi.

Najbolji partneri: Bik, Lav, Jarac, Ribe.

Lav

Lavovi su poznati po divljim seksualnim fantazijama, a vi se oslanjate na svoj šarm i hemiju da biste privukli partnere. Kao ljubavnik, pažljivi ste i potrebna vam je stalna procjena svojih postupaka. Volite predigru i zavođenje, a vaša leđa su jedna od najmoćnijih erogenih zona.

Najbolji partneri: Škorpija, Ovan, Strijelac, Lav.

Djevica

Djevice, za razliku od imena njihovog horoskopskog znaka, nisu baš toliko naivne. U stvari, vaša seksualna energija je veoma jaka, možete biti veoma seksi i senzualni. Volite da uživate u predigri: aromaterapija ili masaža mogu povećati vaše uzbuđenje. Volite dobro osmišljeno i iskreno vođenje ljubavi u kome možete dugo da uživate.

Najbolji partneri: Bik, Vaga, Ribe, Jarac.

Vaga

Vage se smatraju najsofisticiranijim horoskopskim znacima, sa odličnim ukusom i suptilnim senzibilitetom. Visoka inteligencija čini da Vaga poludi za nekim. Svidjeće vam se sugestivni elementi kao što su seksi donji veš, muzika, čokolada i igrice.

Najbolji partneri: Ovan, Blizanci, Lav, Strijelac.

Škorpija

Škorpija ima reputaciju strastvene, požudne i seksi. Da li ste ljubitelj igara uloga? Zbog jakih emocija često ne možete da kontrolišete sopstvene želje.

Najbolji partneri: Bik, Lav, Škorpija, Ribe.

Strijelac

Strijelčevi su šarmantni, ljubazni i nježni u spavaćoj sobi. Volite da sve bude spontano, posebno, ne podnosite monotoniju u spavaćoj sobi. Kada ste slobodni, nevjerovatno ste koketni i skloni flertu.

Najbolji partneri: Lav, Ovan, Blizanci, Vodolija.

Jarac

Kao i Škorpija, Jarac ima reputaciju jednog od najseksipilnijih znakova, ali u isto vrijeme i veoma senzualnog. Nije potrebno mnogo vremena da se Jarčev libido probudi. Noge su najosjetljivije erogene zone.

Najbolji partneri: Rak, Bik, Jarac, Djevica.

Vodolija

Vodolije su impozantne i nekonvencionalne u spavaćoj sobi. Uživate u zavođenju, ali ne možete da se opustite i potpuno se odreknete moći. Vi ste inventivni ljubavnik, ali svakako morate da osjetite uzbuđenje svog partnera.

Najbolji partneri: Blizanci, Vodolija, Strijelac, Djevica.

Ribe

Ribe su veoma društvene i mirne, one privlače svojom nježnom i romantičnom energijom. U krevetu ste romantični, senzualni i razigrani, a vaša unikatna priroda zaista cijeni kreativne partnere.

Najbolji partneri: Škorpija, Rak, Djevica, Vaga.

Send this to a friend