Love & Sex Mali signali

Tri stvari koje žene rade, zbog kojih su muškarcima neodoljive

Muškarci će osjećati fizičku privlačnost prema ženama koje samo izgledaju lijepo, ali će se zaljubiti u žene koje u njima bude želju da saznaju više, intrigiraju ih i oduševljavaju.

A koji su to “mali signali” koji žene čine jednostavno neodoljivim? I šta je u njima toliko posebno?

Pokazivanje strasti

I to ne u spavaćoj sobi, već strasti prema nečemu što im je važno!

Kada su žene po nekom pitanju strastvene, to djeluje veoma uzbudljivo – energičnije su, pokazuju svoje prave emocije i unutrašnju snagu.

“Tokom odrastanja, ženama se često pogrešno nagovještava da bi trebalo da usvoje interesovanja svojih partnera kako bi im djelovale zanimljivije. To je velika greška, jer neko ko odustane od svojih interesovanja ili strasti prestaje da bude autentična osoba. Kada ste tek na početku veze, upoznajete se i svaki detalj vaše ličnosti je važan. Ali ako neko od partnera jednostavno ‘usvoji’ interesovanja ili strasti druge osobe, to veoma brzo prestane da bude zanimljivo,” navode terapeuti za veze.

Strast oko neke teme koja vam je važna čini da do izražaja dođu vaša inteligencija, harizma i rječitost.

Pokazivanje ženstvenosti

Žene su emotivnije od muškaraca, intuitivnije i više su u kontaktu sa svojim osjećanjima. To je važan dio ženskog bića i ne bi ga trebalo “gurati u stranu”, iako nam društvo često diktira da krijemo emocije i posvetimo se brzom, efikasnom načinu života.

Pokazati nježnost, emotivnost, kompleksnost i osjećajnost znači i pokazati važnu stranu svoje ženstvenosti.

Autentičnost

Vjerne su sebi, imaju jasna uvjerenja i osjećanja, donose odluke razborito i imaju snove od kojih ne odustaju. To je njihovo pravo lice, i ne kriju ga kako bi ugodile drugima. Pokazuju samopouzdanje, a malo šta je privlačnije drugom polu od samopouzdanja!

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ovako je
Gost
Ovako je

Žene nisu plijen, nego mamci. Namame oblačenjem, sređivanjem, strastima, a kada obave misiju mamca, dakle udaju, kako ti bog daa.

Leo
Gost
Leo

A ko tebe spriječava da se razvedeš ako ti nešto ne odgovara?

Send this to a friend