Love & Sex Neki momci ne vole djevojke sa silikonima

Vječita muška dilema: Jesu li joj grudi prirodne?

Norman Rouv, poznati plastični hirurg iz Njujorka, pomaže mušlarcima kako da otkriju da li dama ima prirodne ili silikonske grudi.

PREBLIZU SU JEDNA DRUGOJ

Većina ženskih grudi ima razmak između 5 i 7 centimetara, ali implantati mogu da smanje tu razliku. Kada se ugrade silikoni, u većini slučajeva grudi se podignu i dojke se primaknu jedna drugoj.

PREVISOKO SU POSTAVLjENE

Uobičajno je da se grudi nalaze u ravni pazuha, ali loš hirurški zahvat može ih podići znatno, znatno više. To je naročito primjetno kada se djevojke razgolite.

LIČE LI NA DINjE?

Prirodne grudi imaju oblik bisera ili kapljice, ali ako izgledaju kao velike, okrugle dinje – to je najpouzdaniji dokaz da su lažne. Zato što, za razliku, od običnih grudi, implanti popunjavaju grudi od vrha do dna i prave savršen okrugli oblik.

OŽILJCI SE NE MOGU SAKRITI LAKO

Plastični hirurzi koriste četiri tačke na grudima da ubace implantate. Najveći broj intervencija se vrši na vrhu grudi ili ispod pazuha. Ukoliko djevojka s “lažnim” grudima nosi majicu s bretelama i podigne ruke, uočićete ožiljak dužine 5 centimetara.

ČUJETE LI NEŠTO NEOBIČNO?

Možda nemate supermoći, ali vjerujte nam – bićete u stanju i da čujete da u njenom dekolteu nešto nije uobičajeno. Žene sa grudima od selina umjesto silikona proizvodiće zvuk nalik škripanju kada se pomjeraju prilikom pokreta. Kada salin ne ispuni pun obim grudi, stvara se vazdušni džep koji postaje čujan.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
DakaSo & TEKILAPatrolne sapeMiroJustitio
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Daka
Gost
Daka

Ako nećeš ozbiljnu vezu već druženje za jednu noć onda ti je svejedno.Ako već želiš nešto ozbiljno izbjegavaj ” silikonke”.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

potpuno mi je svejedno.

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Treba li to podmazat

Miro
Gost
Miro

Za majku svoje djece prirodne za ove sto ne shvatas ozbiljno mogu vjestacke

Justitio
Gost
Justitio

Ako joj nesto lupa po desnoj strani,treba provjeriti druk lager😂

Cgg
Gost
Cgg

Ove su prirodne 1000000%.

Send this to a friend