Love & Sex

Za koji dan dogovoriti sastanak? Evo malo pomoći!

Svaki dan u nedjelji ima svoje čari, ali jedan se ipak ističe…

1. Ponedjeljak. Iz nekog se razloga nećkate, niste sigurni je li pametno naći se s njim, ali ste se na kraju ipak odlučili za izlazak. S obzirom na vaša razmišljanja, važno je da na spoju od kojeg gotovo ništa ne očekujete ne sretnete nikog poznatog, ali da ni ne potrošite previše novca. Piće u kafiću je najbolji odabir. Nikad se ne zna u kojem će se smjeru veče razvijati.

2. Utorak. Opušteni sastanak sa savršenim seksom za kraj večeri idealan je izlazak utorkom. Ovu formula otkrilo je neformalno istraživanje, a muškarci su pojasnili zašto smatraju da bi to trebalo biti tako. Preostaje im još četiri dana razmišljanja i razvijanja strategije šarmiranja kojom će vas u potpunosti osvojiti. Smatraju da je to idealan vremenski razmak između prva dva sastanka da bi se slegli utisci nakon površnog upoznavanja.

3. Srijeda. Već smo umorni od posla pa susreti srijedom dobro prolaze. Malo flerta sredinom sedmice olakšava iščekivanje vikenda. Zbog umora možda nećete moći pročitati njegove signale. Možda je zainteresovan, možda ne želi da to pokaže… Drugi izlazak razjasniće stvar.

4. Četvrtak. Ovo je veče za predigru! Vikend je tako blizu, odmah iza ugla… Šire se dobre vibracije, zabava je svima na pameti. Ovo je dan kada mnogo prvih sastanaka prođe jako dobro.

5. Petak. Ako vas odluči izvesti petkom, znači da mu se jako sviđate i siguran je da ćete se ludo i zabavno provesti. Petak je inače dan kada se nakon naporne sedmice uglavnom dogovaraju izlasci s prijateljima i proslave jer se svi žele opustiti i dobro zabaviti.

6. Subota. Pozvao vas je na izlet tokom dana? Prava ste srećnica jer od vas očekuje mnogo više od povremenog seksa i neobavezne zabave. Odabrao je izlazak naveče? Jednako dobro! To je potvrda da mu se sviđate.

7. Nedjelja. Jutro je, zvoni vam telefon, on je i poziva vas da zajedno popijete kafu prije ručka. Je li odmoran i dobre volje? Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, imao je previše obaveza tokom sedmice i odlučio je da je nedjeljno jutro savršeno vrijeme da vas bolje upozna.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend