Love & Sex

Za one hrabrije: Najbolja mjesta za seks “na brzinu”

Postoje mnoga javna mjesta na kojima možete razbiti monotoniju, rasplamsati strast ili se samo dobro zabavili s voljenom osobom. Neka od tih mjesta su sljedeća:

Lift

Zaustavite lift na nekom spratu. Pazite da se pritom ne upali alarm. Nakon što ste završili, pustite lift da nastavi dalje i pravite se kao da se ništa nije desilo.

Bioskop

Bioskopske sale su idealna mjesta za brzinski seks. Mračne su i teško da će vas neko čuti. Ako je sala poluprazna, smjestite se u najmračniji kutak. Kad kupujete ulaznice izaberite prava sjedišta da vam ne bi smetao naslon za ruke. Idealne su za oralni seks, ali ako je u dvorani malo ljudi, možete preći i na “ozbiljnije poteze”.

Stepenište

Pronađite mračni kutak iz kojeg ćete čuti ako neko dolazi. Problem je što je na stepeništima najčešće tišina, pa ćete i vi morati da pripazite ukoliko ne želite da budete uhvaćeni na djelu. Za svaki slučaj provjerite da li postoje podrumske prostorije jer su one još pogodnije za seks na brzaka.

Automobil

Pronađite mjesto gdje vas niko neće videti ni kazniti za remećenje javnog reda i mira. Seks u kolima može biti i te kako zanimljiv, iako to nije i baš originalna ideja.

Seksi akcije vani, unose novi život i energiju u vašu vezu, pa i ako vam se ne dopadne, bitno da ste sa partnerom probali nešto novo i drugačije.

Send this to a friend