Love & Sex

Zašto je seks na plaži jako loša ideja?

Zvuči vrlo zanimljivo imati seks na plaži. More, plaža, pijesak, sami vas dvoje. Ipak, nije sve jednostavno kao što se čini. Evo razloga zašto se seks na plaži može pretvoriti u noćnu moru.

Pijesak se zavlači svuda

Pješčane plaže izgledaju kao iz bajke no nisu idealno mjesto za seks. Sićušna zrnca pijeska uvući će se doslovno svuda, a ako vam se zalijepi za tijelo smetaće vam tokom odnosa, možda čak i boljeti. Nećemo ni zamišljati koliko može boljeti ako uđe u neki od otvora.

Taj seks bi trebao biti spontan

Ali, nije. Za početak željećete nešto staviti ispod sebe jer ne možete biti ni na pijesku ni na šljunku, a najmanje na kamenju goli i u akciji. Moraćete staviti peškir ili dekicu, ali da vas oni usljed vjetra ne bi smetali dok se mazite moraćete postaviti i kamenje na ivicama da ga drži.

Seks u javnosti

Koliko god to nekome može biti privlačno, velikom broju ljudi je zapravo vrlo neugodno biti izložen pogledima javnosti u tako intimnom činu. Uostalom, može vas policija i privesti zbog remećenja javnog reda i mira. Osim toga, vrlo je vjerovatno da će vaše gole guze završiti i na web portalima i novinama. Ne želite baš da vas mama i tata prepoznaju?

Na plaži nikad niste sami

Insekti, račići, opušci od cigareta i razbijeni komadići stakla sveprisutni su dio stalne postave na plaži. Noć je specifična jer obično ne vidite šta je sve oko vas, a insekti i račići vas vjerovatno neće zaobići. Radije premjestite zabavu u svoja četiri zida.

Nije dobro za vaše intimne dijelove

Nije ništa neuobičajeno zaraditi infekciju na plaži. Ipak ste svojim golim tijelom izloženi mogućim povredama i penisa i vagine.

5 Komentara na "Zašto je seks na plaži jako loša ideja?"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend