Love & Sex

Zašto udate žene varaju svoje muževe?

Udate žene koje su se iz nekog razloga razočarale u svog partnera često počine prevaru jer žele da se ponovo osjete privlačno i zanosno.

Evo zbog čega udate žene najčešće varaju:

1. Neodoljiva privlačnost

Njima nedostaje da se ponovo osjete privlačno. Muškarac koji može da joj probudi maštu, pokrenuće u njoj nešto nedokučivo. One ne padaju na vulgarnost i perverzije, već na inspirativnog muškarca.

Ako je neko podstakne da o njemu razmišlja kao o nekome sa kim može da bude intimna, onda su velike šanse da se žena odluči na prevaru.

2. Muškarac koji čini da se ona osjeća dobro

Većina udatih žena ne osjeća se privlačnom – jedini muškarac u njihovom životu vjerovatno je uzima “zdravo za gotovo” i odavno je prestao da joj daje komplimente.

Naročito ako je rađala, jer je izrazito samokritična po pitanju svog tijela. A onda se pojavi neko nov u njenom životu i svakodnevno je šarmira komplimentima.

3. Diskretnost

“Treće lice” u braku ne gubi ništa, ali ona rizikuje sve. Ako joj muškarac ponudi ozbiljnu vezu, onda se neće upuštati u aferu sa njim. Preljuba ima svoja pravila.

8

avatar
1000
7
1
0
 
6
mark...Nikonaanonimus
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mark
Gost
mark

Znaci bacimo koji kompliment i gotove su udate….

...
Gost
...

Evo sad procitah tekst,brak ne moze biti isti na pocetku i posle 10god,ako je veza bila dobra moze samo da bude bolji u svemu,svaka zena koja drzi do sebe nece dozvoliti da joj pridje neko drugi kad je zadovoljna…nezadovoljne neka porade na odnosima…

Nik
Gost
Nik

Sto je ONA nacitanaa;)

ona
Gost
ona

Što se pravi priča oko toga, nije to ništa strašno, a utiče na kvalitet života

anonimus
Gost
anonimus

Može im biti

Jovanka
Gost
Jovanka

Zato sto ih kuci nisu vaspitali kako treba na vrijeme.

...
Gost
...

Zato sto je nase tradicionalno vaspitanje da je musko glavno i da ima pravo da prevari a zena treba da bude fina i trpi,e sad ako to on napravi ne vidim razlog zasto i ona ne bi isto napravila,ja licno sa nekim bliskim da ga zaboli dobro,hvala Bogu jos ima pravih i vjernih muskaraca kojima je zena i porodica na… Više »

delboj
Gost
delboj

Jer tako su u mogucnosti…

Send this to a friend