Love & Sex

Zavirite u najelitniju seks žurku na svijetu

Elitni VIP sex klub naziva “The Snctm club” u Los Anđelesu, je toliko tajan, da je u njega učlanjeno samo 11 muškaraca i jedna žena. Njih 12 vodi priču. Oni su glavni. Oni određuju sve.

Ovaj misteriozni noćni klub možete posjetiti jedino ako platite upad od 1.500 funti po dolasku ako ste muškarac, a ako ste žena, onda je upad za vas besplatan, ali samo ako dođete s muškarcem koji za sebe plača. Još je jedan uslov, morate poslati svoju sliku kako bi članovi odlučili jeste li im zanimljivi.

Glavni članovi plaćaju članarinu u godišnjem iznosu od 60.000 funti. No, da bi se priključili, morate potpisati “krvavu zakletvu”.

Svaka žurka je tematska i pod maskama, tako da je vaša privatnost kao člana ili kao gosta zagarantovana. Muškarci su obavezno u odjelima, a donji veš i čipkane haljinice su DRESS code za žene. Telefoni se ostavljaju na ulazu. Maksimalno 99 ljudi može biti na jednoj žurci.


Glavnu riječ vodi jedan od članova, takozvani “Bunnyman”, lik s maskom zeca. Novinarka Njujork Posta koja je uspjela da upadne na jednu žurku, opisala je kao vrlo uznemirujuću pojavu. Mlade mankenke okruživale su ga sa svih strana, a par njih ih je držao na uzici dok su oko njega puzile u crvenom donjem vešu, s maskama svinjskih glava.
U sredini zabave je bila predstava “Menage a trois”, u kojoj su gledaoci po kaučima i sofama uživali, a mlade manekenke su nudile gostima na srebrnoj tacni skupe čokoladne praline.

https://vimeo.com/140742103

Send this to a friend