Love & Sex

Žena u ovom znaku ne može bez flerta

Njena divlja priroda, izražena harizma i seksepil je čine kraljicom flerta. Nju ćete prvu primijetiti u gužvi, a neće imati problem da se upusti u neobavezan flert. Riječ je o ženi Blizancu.

Blizance zbog svoje divlje prirode nazivaju najuzbudljivijim znakom zodijaka. Ovo posebno važi za žene koje su slobodnog duha, obožavaju društvo i dobru zabavu. Zato ćete je uvijek pronaći u epicentru dešavanja, a primijetićete je po svom sigurnom stavu, ali i glasnom govoru, prenosi Astro zabava.

Bez problema će se upustiti u neobavezan flert u okviru koga će ispitivati svoje zavodničke sposobnosti. Ipak, ona je svjesna svojih kvaliteta, sigurna je u sebe pa će vam biti potreban direktan i drugačiji pristup. Ne pokušavajte da joj laskate, jer ćete je tako istog trenutka odbiti.

Zbog svojih zavodničkih sposobnosti i otvorenosti ka flertu, pripadnice ovog znaka često ne ulivaju previše sigurnosti kod partnera, ali to ih čini pravim ulovom, što pojačava interesovanje muškaraca.

Budite svjesni da ju je teško osvojiti, ali kada zadovoljite njene kriterijume, predaće vam se u potpunosti. Odbijaju je montonija, posebno u seksu i bilo kakva vrsta pritiska i naređenja.

Iako mnogi misle da želi pored sebe jaku figuru i dominantnog muškarca, istina je da će ženu u znaku Blizanaca privući stidljiv muškarac, koji ne voli toliko da se ističe kao ona. Za neobaveznu vezu bira Lava, Djevicu i Škorpiju, a kada je u potrazi za ozbiljnom vezom, treba da potraži Vagu ili Vodoliju.

Send this to a friend