Love & Sex To čine svaki treći put kada imaju odnose

Žene lažiraju orgazam svaki treći put

Bez obzira na razlog, novo istraživanje je otkrilo da su tri od četiri žene u nekom trenutku lažirale orgazam, i to čine svaki treći put kada imaju odnose.

Istraživanje, koje je objavljeno u Arhivu seksualnog ponašanja, obuhvatilo je 463 žene prosječne dobi oko 38 godina. Ono je takođe otkrilo da feminističke sklonosti mogu uticati na frekvenciju orgazma.

Prema rezultatima, učesnice koje su pokazale antifeministički stav su tokom svog života lažirale više orgazama, u poređenju sa feministkinjama – koje su to činile manje puta. Pored toga, ako žena vjeruje da mora da doživi orgazam kako bi se muškarac osjećao dobro u krevetu, takođe je veća vjerovatnoća da je barem jednom lažirala vrhunac.

“To može odraziti neodlučnost da se iskreno i otvoreno komunicira o seksu, uključujući seksualne sklonosti i poteškoće u doživljavanju orgazama“, navodi se u studiji.

Važno je napomenuti da je ova studija bila manjih razmjera, međutim uzimala je u obzir činjenice poput seksualne istorije i toga koliko lako žene doživljavaju orgazam, kao i njihov pogled na lažne orgazme i da li je na to uticala sumnja u nevjerstvo partnera.

“Žene kojima je teško da dostignu vrhunac, i žene koje sumnjaju da ih je partner varao sklone su lažiranju orgazma“, rekla je glavna naučnica istraživanja dr Emili Haris sa Univerziteta Kvins u Kanadi.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
awetinja♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
awetinja
Gost
awetinja

Ništa mi nije jasno u ovom tekstu. U vezi žena inače, ništa mi nije jasno.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Gost
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Meni je ovo glupost,koja zena to pravi budalu od momka/muza,ako su u vezi on zna sto njoj odgovara i ona se ne stidi da mu otvoreno kaze,isto i obrnuto,razgovor je jako bitan pa makar bio i saljiv vodi ka razumijevanju,opustenosti,bliskosti a to je dobitna kombinacija,iz iskustva svog to se nikad nije desilo da jedno od nas bude nezadovoljno/nezadovoljeno.

Send this to a friend