Love & Sex Bračna kriza

Žene radije biraju prevaru umjesto razvoda

Žene varaju kada za to imaju dobar razlog. Veliki broj onih koje počine preljubu i nakon toga ostaje u braku. Psiholozi i bračni savjetnici objašnjavaju šta je razlog takvog ponašanja.

Najčešći razlozi za to su:

Žele da budu sigurne u svoja osjećanja

Iako možda razmišlja o prekidu veze u kojoj se trenutno nalaze one žele da budu sigurna da su našle pravog muškarca sa kojim će moći da nastave život. Nisu spremne da ostanu bez partnera, pa zato sjede na dvije stolice.

Nemaju dovoljno hrabrosti da preduzmu ovaj korak

Kada su potpuno sigurne da žele da napuste partnera, neke žene nemaju dovoljno hrabrosti da se suoče sa partnerom. Umjesto da partneru direktno kaže da je sve gotovo i nastavi život bez njega, ona se radije odlučuje za prevaru.

Ne žele da se posvete jednom čovjeku

Nekim ženama nije dovoljno da imaju jednog partnera u životu. Za njih je prevara zabava. Uglavnom svoje emocije čuvaju za partnera sa kojim je u braku, ali joj je potrebna i zabava sa strane.

Prevara iz osvete

Čak i kada oprosti, ukoliko je muškrac prevario ženu, ona će se truditi da mu ne ostane dužna. Kada ne može iskreno da pređe preko partnerove nevjere, umjesto da prekine vezu, radije će se osvetiti.

Nikada nije zaista ni voljela

Žene nekada stupaju u brak iz pogrešnih razloga. Možda joj je u tom trenutku jednostavno trebala emocionalna ili materijalna podrška ili nije željela da bude usamljena ili je pomislila da su te emocije bile ljubav. Psiholozi kažu da kada se dese ovakve situacije, žene uglavnom na kraju i prevare svoje partnere.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Bolje platit prostitutku, zlatila se:)

awetinja
Gost
awetinja

Zavisi od budžeta

Krkan
Gost
Krkan

Isto kao i muškarci. Nema razlike. Meni samo nije jasno zašto bilo ko ima potrebu da vara. Ako ti ne valja sa osobom sa kojom si, razvedi se ili raskini pa čini šta god hoćeš

Grub
Gost
Grub

Jer je slađe informisani Krkane.

Send this to a friend