Love & Sex

Znaci koji ukazuju da ste pored pravog partnera

Ne nalazi se “prava” osoba svakog dana, zato je važno da se, kada je nađete, postarate da je nikada ne izgubite. Evo nekih znakova koji će vam pokazati da vas partner zaista, iskreno voli za cio život.

1. Želi da budete srećni

On ili ona vašu sreću stavlja ispred svoje – ne zato što vi to tražite, već zato što sam tako žele. Osmijeh na vašem licu ispunjava partnerovo srce, baš kao što ga slomi kada ste tužni. Želi da vam pruži sve što zaslužujete – i to ne u materijalnom smislu.

Dakle, daje sve od sebe da bude partner kakvog želite i kakav vam je potreban.

2. Nije u iskušenju zbog drugih ljudi

Drugim riječima, nema potrebe da brinete da će vas prevariti. Ne želi da vam slomi srce niti da izgubi vaše povjerenje i zato se uvijek trudi da uradi pravu stvar. Nevjerstvo za vašeg partnera nije opcija jer apsolutno nije zainteresovan za bilo koga, osim za vas.

Potpuno vam je predan i to ne morate da dovodite u pitanje.

3. Rješava vaše probleme, ne ignoriše ih

On ili ona ne pita možete li o tome da pričate kasnije i ne gura probleme pod tepih. Veoma je važno održavati vezu zdravom sve vrijeme. Zato, ako imate problem, riješite ga na zdrav način.

Zato što partner želi najbolje za vas, pokušava da razumije problem i trudi se da ga riješite, umjesto da ga ignoriše.

4. Ne plaši se vas “prozove”

Ne u smislu da vas ponižava ili kritikuje (posebno ne pred drugima), ali zna kada treba da vam nešto “prebaci”. Drugim riječima, ne ulizuje vam se i ne popušta vam samo da bi izbjegao raspravu, ali zna kada treba da samo “pusti” stvari koje nisu vrijedne rasprave.

5. Radi sve što može da vas oraspoloži

Vaš partner tačno zna da će vas, na primjer, oraspoložiti video neke smiješne mace, a kada je potrebno da vam donese vaš omiljeni kolač i izmami vam osmijeh.

Ne voli kada ste uznemireni ili tužni, a kada je tako, radi sve što može da vas oraspoloži.

6. Cijeni i vaše prijateljstvo

Seks je važan dio veze, ali nije jedina stvar koja mu je na umu. Smatra vas najboljim prijateljem i cijeni to čak i više nego fizičku privlačnost među vama.

7. Želi da provodi vrijeme sa vašim prijateljima

Nema ništa protiv da provodi vrijeme sa vašim prijateljima ili porodicom. Ti ljudi ne moraju nužno da mu se dopadaju (mada i to može da bude razlog!), ali uživa da kroz razgovor sa njima saznaje više o vama.

Uostalom, voli da vas vidi srećnu/srećnog i okruženu/okruženog voljenim i bliskim ljudima.

8. Kada govori o budućnosti, i vi ste tu

Rečenicu započinje rečju “mi”. Želi da ste za svako sljedeće, novo iskustvo, kraj njega/nje i ne može da zamisli budućnost bez vas.

9. Vaše pobjede slavi kao svoje

Vaš partner je vaš najvatreniji navijač i kada nešto postignete, ponosan/na je kao da je sam/a to postigao/la. Pruža vam podršku u svakom trenutku i iskreno vam želi uspjeh u karijeri i svemu što vas zanima.

10. Voli da priča o vama

Njegovim/njenim prijateljma je već gotovo muka na pomen vašeg imena. Partner voli da priča o vama i prosto sija kada vas pomene. Ali, ne priča o vama kao o nekom trofeju, već je prosto ponosan/na što je sa vama i uživa da o tome govori.

11. Čini da se osjećate voljeno

Ne samo da vam govori da vas voli, to vam i pokazuje. Jednostavno, znate da ne ide nikuda od vas, da je tu da ostane.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend