Muzika film i TV Obradovala publiku nakon četiri godine

Aleksandra Radović objavila album Predvorje života, poslušajte nove pjesme

FOTO: Nemanja Novaković

Kantautorka Aleksnadra Radović, objavila je novi album “Predvorje života”. Nakon četiri godine, koliko je prošlo od objavljivanja albuma “Carstvo”, Radovićeva je publici predstavila šest novih pjesama. Njima su prethodila tri singla “Ljubavi moja”, “Ne volim te”, i “Gde ćeš ovu noć” kojim je najavila izazak petog po redu albuma u karijeri.

Aleksandra je ostala dosljedna svom stilu, pa su nove pjesme mahom balade koje će se sigurno dopasti njenoj publici. Među njima izdvaja se “Živim bol” koju je komponovao Podgoričanin Bojan Jovović. Ova nam pjesma donosi novu emociju u glasu popularne pjevačice, a sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, balada je već osvojila mnoga srca.

Aleksanra je i na ovom albumu bila autor pa je tekst i muziku radila za “Poljubi me”.

Producent albuma je Mahir Sarihodžć sa kojim je sarađivala i na prošlom. Riječ je o jednom od glavnih saradnika hitmejkera Dina Merlina. Glavni tekstopisac je Aleksandra Milutinović sa kojom Radovićeva sarađuje od početka karijere i hita “Kao so u moru”.

Milutinovićeva je kompletan autor pjesme “Ne hvala”, koja je u nešto bržem ritmu.

…i naslovne numere “Predvorje života”.

a tu je i “Anuliran”, takođe djelo Milutinovićeve.

Goran Kovačić, koji je Aleksandri pisao jedan od najvećih hitova u karijeri “Čuvam te”, pojavljuje se kao autor pjesme neobičnog naziva “Pazl”.

Za svaku pjesmu Aleksandra je snimila spot.

B.Vukelić

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Nik
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nik
Gost
Nik

Bravoooo!!

Send this to a friend