Muzika film i TV

Ana Nikolić se ponovo oglasila: Zar ja najbolja da kradem pjesme?

Foto: Bojan Vuković

U posljednje vrijeme sve češće se na društvenim mrežama pojavljuju snimci sa nastupa Milice Pavlović i Ane Nikolić kao i reakcija publike na njihove verzije pjesme koja je za kratko vrijeme postala veliki hit.

Nakon što se na Tiktoku pojavio snimak na kome Milica u toku izvođenja pomenute pjesme, provocira Anu, riječima: „Evo je Ana Nikolić lijevo“, sada se pojavio i snimak sa Aninog nastupa u Novom Sadu.

Naime, Ana je odlučila da spusti loptu, pa je na iznenađenje svojih fanova, u toku nastupa pjevala i Miličinu verziju pjesme „Provereno“, ali za koju nije znala tekst, pa je improvizovala.

“Svaki mu je novi dan emotivno polupan… Tarararira”, pjevala je Ana, a onda u svom stilu dodala:

“Zar ja najbolja od svih da kradem pjesmu!? Ne znam zašto ljudi to pišu? Ali, ja dobro igram tu ulogu… I dalje sam slaba na konjak.. I vodku”, obratila se Ana nakon pjesme publici.

Podsjetimo, pjesmu „Provereno“ Milica Pavlović je uvrstila na svoj album, a javnost je bila iznenađena kada je isplivao demo snimak Ane Nikolić. Mnogi su na društvenim mrežama pisali kako je Ana mnogo emotivnije otpjevala pjesmu, koju je po prvi put otpjevala i na nedavno održanom nastupu u Beogradu.

Ovaj slučaj će završiti na sudu jer je Milica pokrenula tužbu protiv Nikolićeve.

 

Send this to a friend