Muzika film i TV Glumica i TV lice zabrinuta za nastavak karijere

Anđelka Prpić: Uvijek me hvata panika da neće biti uloga

Iako je posljednjih godina stekla veliku popularnost zahvaljujući projektima čiji je dio bila, Anđelka Prpić priznaje da je uvijek zabrinuta koja će joj sljedeća uloga pripasti. TV publika upoznala ju je u “Ženama sa Dedinja”, pojavljivala se kao voditeljka na TV B92, a najveću popularnost donio joj je sitkom “Andrija i Anđelka” u kom smo je gledali “rame uz rame” sa crnogorskim glumcem Andrijom Miloševićem.

“Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da ne razmišljam o tome šta će biti za nekoliko mjeseci. Razmišljam unaprijed i uvijek me hvata panika da neće biti uloga. Glumci su uvijek željni novog posla, nove uloge, novog izazova, dokazivanja, tako da mi na tom nivou svaka ponuda znači. Uvijek idem logikom da mi se uloga dopadne i da se pronalazim u njoj. Naravno, i kakav je tekst, ekipa sa kojom radim… I od toga svega zavisi da li ću prihvatiti projekat ili ne”, kaže glumica iz Požarevca koju domaća publika voli i kao voditeljku porodičnog kviza “100 ljudi 100 ćudi”.

Ovih dana priča se da će biti dio humanitarnog šou programa Tvije lice zvuči poznato, ali Anđelka to ne želi da potvrdi niti da demantuje.

 

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
BoćaMeteorRegion
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boća
Gost
Boća

Pa i nisi neka glumica realno

Meteor
Gost
Meteor

Nevjerovatno lijepa zena sa predivnom harizmom!

Region
Gost
Region

Može se reći da te hvata “prpa” da neće biti uloga

Send this to a friend