Muzika film i TV

Avengers: Endgame će trajati tri sata, reakcije na prve projekcije odlične

Prema riječima reditelja Entonija i Džoa Rusoa, reakcije na test projekcije filma “Avengers: Endgame” su sjajne, navodi Screenrant.

“Avengers: Endgame” će pokazati posljedice nakon dešavanja koje smo vidjeli u “Avengers: Infinity War”, i ovim filmom će se dostići vrhunac MCU franšize do ove tačke, piše Stripblog.

Postoji mnogo likova i priča sa kojima “Avengers: Endgame” treba da se suoči, ali glavna je kako će se popraviti ono što je Tanos uzrokovao pucanjem prstiju u filmu “Infinity War”. Teorije i spekulacije o ovome dominiraju u svim razgovorima. Isto tako, fanove jako zanima koliko će dugo trajati Avengers: Endgame. Braća Ruso su prethodno izjavili kako će Endgame trajati duže nego Infinity War koji je trajao oko dva i po sata.

Kolider je imao priliku da nedavno razgovara sa braćom Ruso, zatražili su informacije o trajanju filma na šta su dobili odgovor: “Još uvijek smo na trosatnom vremenu”.

Iako još uvijek postoji nekoliko nedjelja uređivanja filma, braća Russo vjeruju da je nužno da film traje tri sata. Počeli su sa testiranjem upravo trosatne verzije na šta su kako tvrde dobili odlične povratne reakcije.

“Mislim da studio juri najbolju moguću priču. Trenutno mislimo da film izgleda dobro, dobili smo odlične reakcije od naše publike za testiranje i osjećamo se veoma dobro sa tim. Još uvijek radimo na tome. Opet, ovo je film o kulminaciji 22 prethodna filma i mnogo je pripovijedanja u njemu. Emocije su suštinski dio toga za nas. Kada želite da ispričate jako komplikovanu priču i želite snažne emocionalne trenutke sa likovima to zahtijeva određenu količinu. Ova priča zahtijeva količinu od tri sata.”

Ova dužina nam govori da jedva da smo vidjeli bilo šta u traileru i tv spotu koji je objavljen, u odnosu na ono što nas očekuje u bioskopima. Najbolja informacija za fanove što se tiče ovog citata braće Ruso je da su reakcije na ovaj trosatni “kat” do sada bile odlične.

Entoni Ruso je kasnije izjavio kako su imali četiri projekcije filma do sada, te da tokom prve tri niko nije otišao na pauzu tokom filma, što smatraju kao dobar znak za sam tempo filma i priču koju nosi.

Trosatna projekcija filma je nešto što se protivi holivudskom uobičajenom modelu koji praktikuje što više projekcija u toku dana kako bi se povećala novčana dobit. Sa tri sata “Avengers: Endgame” filma, broj projekcija će morati biti ograničen. Ovo ipak ne bi trebalo da predstavlja problem ako se u obzir uzme interesovanje za ovaj blockbuster.

Avengers: Endgame izlazi 26. aprila.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dan
Gost
Dan

I da je 5 meni ne bi smetalo😁

Gligor73
Gost
Gligor73

Iscekujemo…..

Send this to a friend