Muzika film i TV

Baka Majlsa Telera je već odlučila da će on biti novi Džejms Bond, svima se dopada njena ideja

Majls Teler

Glumačka karijera Majlsa Telera je u munjevitom usponu. Ovu godinu mu je obilježila uloga Bredlija „Roostera” Bredšoa u Top Gun: Maverick-u, a trenutno je u fokusu i zbog uloge u novom Netliksovom SF trileru Spiderhead.

Neki ga se sjećaju i po sjajno odrađenoj ulozi bubnjara Endrua Njumana u Whiplash-u, filmu koji je pobrao tri Oskara, te ulozi Pitera Hejza u distopijskoj trilogiji Različita.

Ipak, čini se da Teler tu ne misli da stane, a njegova baka nedavno je otkrila kako je njen unuk idealan kandidat za sljedećeg Džejmsa Bonda.

„Trenutno su u potrazi za naslednikom Danijela Krejga kao tajnog agenta 007. Mislim da moj unuk, Majls Teler, ima sve što oni traže – talenat, izgled, snagu, svjetsku privlačnost i, oh, tako je kul. On može da bude taj tip! Zar to ne bi bilo sjajno?”, napisala je baka Leona Flauers na Tviteru.

Dvije nedjelje nakon tog tvita Teler je u razgovoru za Entertainment Tonight potvrdio da ne bi imao ništa protiv uloge Džejmsa Bonda.

„Da, to bi bilo sjajno. Glumci smo, zašto ne bismo začinili malo stvari?”

Ipak, neki su se već pitali kako bi se Amerikanac Teler uklopio u ulogu britanskog tajnog agenta. Šta je s naglaskom?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miles Teller (@miles.teller)

„Završio je glumu, a to uključuje i usvajanje drugih naglasaka. Super bi se snašao. Mislim da bi ga naši engleski prijatelji sjajno prihvatili kao agenta 007. Svi su ga obožavali kad je bio na premijeri Top Gana u Londonu, čak je šarmirao Vilijama i Kejt.”

A u kojoj je fazi trenutno potraga za sljedećim Džejmsom Bondom objasnila je jedna od producentkinja franšize Barbara Brokoli:

„Još niko nije u fokusu. Trenutno razmišljamo kuda idemo s likom Džejmsa Bonda i kako će izgledati sljedeći film. Radimo na reinventiranju Bonda kao lika i to zahtijeva vremena. Rekla bih da je snimanje udaljeno najmanje dvije godine.”

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Rade007
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

I moja pokojna baba je to za mene rekla, pa evo još čekam na ulogu.

Send this to a friend