Muzika film i TV Evropa poludjela za njim

Bali beg je zbog Džana sa Kosova pao u drugi plan

Džan Jaman je trenutno najveća glumačka zvijezda Turske. Za njim žene bukvalno luduju, a policija ga tokom gostovanja sprovodi do odredišta. On ne glumi zvijezdu, vrlo je skroman, a korijene vuče sa Kosova.

“Često novinari kažu da sam iz Albanije. Moj djed je živio u Prištini gdje se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu baš kao i ja”, rekao je Džan.

Džan je rođen 8. novembra 19879. godine kao jedino dijete Guven i Gulden Jaman. Cijelog života mu je baza bila u Istanbulu. Njegovi roditelji su se razveli, ali su i danas veoma bliski. Završio je Italijansku gimnaziju, gdje je bio najbolji u klasi. Diplomirao je na Pravnom fakultetu i posjeduje advokatsku kancelariju. Ipak, sudbina ga je odvela na drugu stanu – glumu.

Slavu je stekao ulogom u seriji “Erkenci kus”(Prica Ranoranilica). Njegova lista gostovanja je popunjena mjesecima unaprijed. Nedavno je boravio u Italiji i Španiji gdje je vidio da je njegova popularnost “prevršila sve mjere”.

“Bio sam u Rimu. Veoma sam bio iznenađen kada mi je menadžer hotela reko da me ispred čekaju fanovi. Pogledao sam kroz prozor. Nisam mogao da vjerujem. Bilo ih je na stotine. Znate šta sam uradio, izašao sam i slikao se satima sa njima. Nije mi bilo teško, uživo sam u tome, sreća je da me ljudi toliko vole”, priznaje Džan.

Situacija u Španiji je bila dramtičnija. Kada se pojavio na aerodromu, sačekala ga je ista slika kao u Rimu, ali ovog puta je morala da interveniše policija, jer su obožavaoci blokirali aerodrom.

“Zahvaljujem svima koji su danas došli na aerodrom, ali procedura je bila takva da nisam mogao da se fotografišem sa vama. Izvinite”, napisao je na svom Instagram profilu.

U Španiji je učestvovao u ukupno 14 televizijskih kanala, a poznati španski glumac Havijer Bardem je strpljivo čekao da se upozna sa čuvenim Džanom.

Džana je inače E!News proglasio za najpopularnijeg muškarca u 2019. godine. U Turskoj je takođe pobrao sva moguća priznanja, a on svu slavu, kako kaže, duguje jednoj ženi – Demet Ozdemir.

Lijepa Demet je zaslužna jer je Džan tamo gdje je danas, na listama najbolji od najboljih. Ova turska glumica mu je bila partnerka u “Ranoranilici”, o njihovoj glumi se ove godine najviše pisalo i pričalo, a mnogi turski kritičari kažu da takav par, sa takvom hemijom skoro nije viđen u gradu na Bosforu. Tokom snimanja hit serije, par je otpočeo romansu. Njih dvoje su fotografisani svuda, ali nikada nisu javno htjeli da priznaju svoju ljubav.

Turski reditelj, Cagri Bajrak, tvrdi da je Džan pomutio slavu i čuvenom Buraku Ozčivitu (Bali beg iz serije “Sulejman Veličanstveni”), kao i mnogim drugima. Džan, zahvalnost duguje i cagriju jer je upravo on namirisao da će Jaman i Demet biti savršen spoj. Nije pogriješio.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
ImeellaTragikomedija
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ime
Gost
Ime

Sta misli ovaj da je neki opastni . Neka dodje

ella
Gost
ella

Krije se iza brade…Nije ljepši od Bali Bega…No sve je stvar ukusa…

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Idol Na steroidima.

Send this to a friend