Muzika film i TV

Bend Metallica lansira svoj viski i satove

Fanovi Metallice i viskija će uskoro moći uživati u spoju jednog i drugog. Metallica lansira svoj brend viskija, pod nazivom “Blackened” i uz najavu da je on “nešto neviđeno na tržištu”. Navodno su otkrili novi, unikatan proces proizvodnje nazvan “Black Noise” koji bi trebalo da doprinese jedinstvenom ukusu viskija.

Članovi benda stvar nisu prepustili slučaju pa su angažovali svjetsko ime industrije viskija – Dejva Pikerela.

Ako niste ljubitelji alkohola, a ipak jako volite bend, momci su se pobrinuli i za vas. Između ostalog izlazi i nova (druga) linija Nixon ručnih satova. Inspirisani su albumima ‘Kill ‘Em All‘, ‘Ride The Lightning‘, ‘Master Of Puppets‘, ‘…And Justice For All‘, ‘The Black Album‘, kao i ‘Hardwired… To Self Destruct‘.

Satovi će biti u prodaji od 5. novembra ali se na službenoj veb stranici Metallice mogu već i sada naručiti. Satovi će imati pozadine (slike) jednog od navedenih albuma, a cijene će im biti od 150-500 dolara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Goran
Gost
Goran

Metallica je jedan ozbiljan bend,traju decenijama, milioni fanova…. I onda ovakve komentare citam- slusajte Karleusu I Lukasa to je dobro. Kakve smo mi zivotinje, makar pola nije trebalo da se rodi uopste

Aloo
Gost
Aloo

Jesu li ovo oni sto su prije par godina pljuvali pop zvijezde jer stavljaju svoje ime na majce, parfeme, sminku, lakove za nokte a oni sada rade isto??

ertzuio
Gost
ertzuio

Najjači bend ikad!

Dioklitia
Gost
Dioklitia

Aj ti na šutku i na porciju narkotika.

Send this to a friend