Muzika film i TV BRED PIT POTVRDIO TARANTINOV PLAN

Bilo jednom u Holivudu postaje mini serija

Nedugo pošto je film “Bilo jednom…u Holivudu” ušao u bioskopske sale počele su da kruže glasine kako je originalna verzija snimljenog materijala mnogo duža i da je reditelj Kventin Tarantino skratio, kao i da će trenutni filmski hit zaživjeti i kao mini serija na Netflixu.

Bred Pit je za New York Times izjavio da se ta ideja razmatra, jer je IndieWire još ranije pisao kako je Tarantino snimio “Bilo jednom…u Holivudu” u verziji koja traje 4 sata i 20 minuta, a verzija za bioskope je skraćena na, takođe ne baš kratkih 2 sata i 40 minuta.

Čak se dogodilo da se neke scene iz trejlera ne nalaze i u samom filmu, uključujući trenutak u kojem Margo Robi kao Šeron Tejs odlazi na plivanje i konverzacija između Tima Rota, Džejmsa Marsdena i Denija Stronga.

Bred Pit nije direktno rekao da će se “Bilo jednom…u Holivudu” naći u novom formatu, ali se to može protumačiti iz njegovih riječi:

“To je skoro najbolje za oba svijeta. Imate postojeće bioskopsko iskustvo, ali možete da dodate još sadržaja i od toga napravite seriju”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Eee
Gost
Eee

Nemojtee,taman smo se svikli na djeknu i porodicno blago,a vi ocete da nam uvalite neku stranu serijuu!

Send this to a friend