Muzika film i TV

Bjelogrlić je promijenio scenario Boljeg života i spasio seriju

Iako je od emitovanja prošlo više od 20 godina, kulta serija “Bolji život” je i dalje omiljena i aktuelna među publikom.

Iako je postojala ideja da se snimi nastavak i prate sadašnji životi protagonista Gige, Emilije, Violete, Bobe i Saše, scenarista Siniša Pavić ipak nije podržao tu ideju.

Jedan od glavnih uloga, Dragan Bjelogrlić, u seriji poznatiji kao Boba, u početku se premišljao da li će prihvatiti rolu, sada priznaje da nikad nije bio popularniji nego tada.

“To jeste bio jedan rizičan posao, ali sada se ispostavilo da je sa tim sve počelo. A dobro je da je to što je počelo, sada nešto što je fenomen”, rekao je jednom prilikom Dragan.

Kako je serija promijenila život Dragana Bjeloglića u tom periodu, tako je i on uticao na Sinišu Pavića prilikom pisanja scenarija da uradi neke izmjene prilikom formiranja svog lika Slobodana Bobe Popadića.

“Ja sam bio dosta buntovan i dosta stvari sam promijenio”, ističući da je najviše uticao na izbacivanje scena iz Bobinih vojničkih dana i samim tim sklanjanje fokusa sa perioda provedenog u vojsi.

Smatrao je da je tim potezom doprinio većoj gledanosti i zainteresovanosti za seriju.

“Najviše sam volio da gledam svoje scene sa pokojnim Pepijem Lakovićem, jer sam jako uživao radeći sa njim”, pričao je iskreno Dragan o glumcu koji je u seriji igrao njegovog djeda-ujaka Kostu.

Iako često voli da pogleda koju epizodu serije ne bi li se podsjetio koliko je bio mlad i lijep, sa svojom djecom ipak više priča o “Montevideu” i “Rodama”, smatrajući da “Bolji život” pripada nekom drugom vremenu.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend