Muzika film i TV

Boban Rajović i Ivan Zak opjevali kilometre ljubavi od Zagreba do Beograda

Ivan Zak vratio se na scenu duetom s crnogorskim muzičarom Bobanom Rajovićem. Snimili su pjesmu Kilometri ljubavi, čiji je spot u jednom danu pregledan 146 hiljada puta.

“Onog trenutka kad sam napisao pjesmu u studiju, nisam se dugo dvoumio koga bih mogao angažovati za ovaj moćan duet. Boban Rajović pravi je izbor jer dijelimo sličan muzički put, a podudaraju nam se i karakteri. Moja publika zna da sam uvijek tu za njih, ali nisam tip pjevača koji se gura u medije jer ne dijelim stav mnogih mojih kolega ‘samo nek se piše, nema veze šta’.

Na terenu, na koncertima dobijem pravi osjećaj šta moja publika voli i želi od mene pa upravo zato ovaj je duet tek jedno u nizu iznenađenja koja ću im pripremiti u saradnji s regionalnim muzičkim velikanima u idućih nekoliko mjeseci”, kaže Zak.

Snimanje s Bobanom prekidali su, kaže, često zbog smijeha.

“Ma on je jedan takav lik, ne možeš s njim raditi, a usput i izaći, jesti, piti, posjetiti klubove. Sretne nas neko od kolega i šta ćemo, ajmo odmah na ručak, piće, ispoštovati prijatelje i kolege pa nam je snimanje postalo i druženje. Umjesto jednog dana, snimali smo čak puna 4 dana jer smo više vremena proveli u smijehu i druženju s kolegama nego na setu, bilo da se radilo o Zagrebu ili Beogradu”, opisuje Ivan Zak.

“Zak i ja smo dugogodišnji prijatelji i poslovni saradnici još iz davnog doba, dok je on držao diskoteku, a ja nastupao kod njega. Prepoznao sam da dijelimo vrlo sličan razvojni put u karijeri, slične borbe vodimo, a obojica smo na vrh izašli zahvaljujući upornosti i kvalitetu. Tako smo se spojili i pronašli zajednički jezik”, otkriva Boban Rajović.

“Ideju o duetu spomenuli smo prvi put još prije pet-šest godina. Počela je pandemija, imali smo vremena za odmor, ali i kreativnost. Kad mi je Ivan poslao ovu pjesmu i kad sam čuo da se spominju relacije Zagreb-Beograd, znao sam da je to to. Nema danas čovjeka ispod 30 godina koji nije izlazio i obilazio klubove u oba grada. Ovim duetom krunisali smo naše prijateljstvo, a i oduševili našu publiku”, uvjeren je Boban čitajući brojne komentare na društvenim mrežama.

Send this to a friend