Muzika film i TV

Bojan Marović: Estrada je đavolja rabota, muzika je sveta

Pop pjevača Bojana Marovića, aktuelni muzički trendovi u regionu ne zanimaju, pa ih i ne prati.

“Uvijek se trudim da budem bolji, a trendovi su prolazni. Činjenica je da dobre stvari ostaju, mislim da sam svoj na svome, teže je to ali je opet moj put”, rekao je poznati Podgoričanin.

“Ne volim da gubim sebe da bi dobio pažnju, jer to je trenutno, a tragovi su vječni”, cijeni Marović koji je nedavno objavio pjesmu “Još si samo moja”.

“Najlakše je kada imaš lijepu pjesmu. Ako imaš pet pjesama fenomenalnih onda imaš, i to je to. Nije poenta da izađes na silu i objavljuješ pjesme, već da sve sto radiš, ima smisao”, kaže Bojan i napominje da sebe ne vidi kao dio estrade.

“Čovjek svašta kaže ali njegov karakter se ogleda u kontroli. Moj stav je isti uvijek da je estrada prljava rabota, puna gluposti i budalaština, ali muzika je sveta stvar, mi kao ljudi koji nose tu muziku smo ujedno i javne ličnosti. Bitno je da znamo da neko gleda i prati. Negdje ste odgovorni za mnoge stvari, radi pravilno, pazi da budeš kulturan i vaspitan, a pajacima ostavi da budu to”, objasio je Bojan koji napominje da čuva svoju privatnost, i da pored trendova, izbjegava i skandale ne bi li ostao relevantan.

“Težak je to put, ali je moj, i mnogo sam sretan što sam na tom putu, jer jedino tako mogu naprijed. Nikada nisam imao u životu lak put, ali svjesno sam ga odabrao”, zaključio je pop pjevač.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Jovanka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jovanka
Gost
Jovanka

Dosadan li je ovaj momak…

Send this to a friend