Muzika film i TV

Bukilić gubi kilograme i dobija glasove, crnogorska snajka ima rijetku vještinu

Kseniya Tanu iz Bjelorusije; Foto: Z.K.Munja
Kseniya Tanu iz Bjelorusije; Foto: Z.K.Munja

Četvrti krug muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” otvorio je vrata Podgoričaninu Milanu Bukiliću i crnogorskoj snajki, Bjeloruskinji Kseniji Tanu.

Bukilić je okušao sreću uz pjesme “Kad ti zatreba” od Sergeja Ćetkovića i “Milena” Novih fosila, a žiri mu je dao maksimalan broj glasova i tako ga direktno poslao u novi krug.

Naročito su cijenili Milanovu specifičnu energiju i poseban šmek, a kandidat Đorđa Davida pohvalio se i gubitkom kilograma u međuvremenu, te su ga starije kolege pohvalile za uloženi trud da nastavak takmičenja dočeka u punoj formi.

Milan Bukilić; Foto: Z.K.Munja
Milan Bukilić; Foto: Z.K.Munja

“On je do sada oslabio 15 kila. Izgledao je kao guma od traktora 533, sada već poprima izgled čovjeka”, našalio se Đorđe David, piše na zvaničnom sajtu takmičenja, a obećao je da ćemo u narednoj fazi slušati brze pjesme sa potpisom Bukilića.

Tanu, koju je ljubav dovela u Crnu Goru, a zahvaljujući činjenici da se zbog supruga preselila u Podgoricu, još jednom je demonstrirala raskošan vokalni talenat.

Otpjevala je numere “Bezuslovno” od Tijane Bogićević i “Lutka za bal” od Parnog valjka.

Očigledno je bilo da časovi srpskog jezika već daju željeni efekat.

“Ksenija, odlična si bila večeras. Tebi muzika ide kroz vene i cijelo tijelo. Ti si rijetka osoba koja ima vještinu da prenese svoju energiju. To je zaista veoma rijetko”, kazala je Marija Šerifović, mentorka Tanu.

Send this to a friend