Muzika film i TV

Ceca Bojković poručuje: Nikad nije kasno da otvarite svoje želje

Proslavljena glumica Svetlana Bojković proslavila je na neobičan način svoj 70. rođendan. Umjesto da se 14. decembra odmara ili u društvu supruga Slavka Kruljevića, diva jugoslovenskog filma i pozorišta snimala je seriju “Mamini sinovi”. Za iznenađenje se pobrinuo njen mlađi kolega Andrija Milošević, koji je na set donio tortu s malim vatrometom.

“Nije mi prvi put da sam rođendan provela radno. Za mene je to jedna vrlo intimna i privatna stvar. Prošao je i nastavljamo dalje”, kaže glumica, koja će na zasluženi odmor u društvu supruga Slavka, bivšeg ambasadora u Finskoj, otputovati tek oko novogodišnjih praznika, kad završi snimanje serije i odigra posljednju predstavu u prvom dijelu sezone.

“Ljubav je uvijek lijepa. Čovjek možda u mojim godinama ne može smrtno da se zaljubi, ali može iskreno da voli. Ljudi ne treba da se plaše osjećanja. Treba živjeti punim plućima i sve vam onda ide kako treba”, navodi umjetnica.

Dok radi punom parom, kaže da ne razmišlja o godinama i starosti.

“Ne želim o tome unaprijed da mislim, šta bude – biće. Želim da me zdravlje posluži što duže, a ostali problemi su rješivi”, naglašava Svetlana, kojoj je godina na izmaku bila vrlo uspješna. Naime, ona je u Narodnom pozorištu odigrala premijeru “Ričarda Trećeg”, a u Ateljeu 212 zablistala je kao lezbijka Dragica u komadu “Moja ti”.

“Nikad nisam igrala Šekspira, a i to sam dočekala. Nikad nije kasno da ispunite svoje želje”, zaključuje glumica.

Send this to a friend