Muzika film i TV

Čipi iz grupe Osvajači odbio da bude pjevač Ajron Mejdena

Pjevač grupe Osvajači, Zvonko Pantović Čipi, imao je priliku da postane svjetska zvijezda. Naime, početkom devedesetih godina dobio je ponudu da bude član britanskog rok sastava Ajron mejden.

Nakon što je Brus Dikinson izašao iz grupe i započeo solo karijeru, vođu benda iz Kragujevca Britanci su pozvali na kasting za novog pjevača Ajron Mejdena.

“To je bilo 1993. godine. Nije bilo šanse da otputujem u London. Em što sam bio klinac, em što je tada situacija u Jugoslaviji bila užasna. Jedva sam s bendom mogao da odem do Grčke, a ne da dobijem vizu za Englesku”, prisjetio se Čipi i objasnio kako je uopšte dobio poziv za kasting za čuveni britanski bend.

“Neki fanovi su, kada su čuli da Ajron mejden traži novog pjevača, poslali moje ploče i demo snimke. Dobio sam poziv od njihovog menadžmenta, željeli su da dođem. Ali ja nisam mogao da odem, jednostavno, bilo je ratno stanje, nije bilo moguće”, kaže on.

Pjevač dodaje da mu je ponekad žao što se sve tako odigralo.

“Bitno je da sam imao priliku. Ko zna šta bi se desilo na audiciji, možda sam mogao da uđem u uži krug, ili da ne uđem. Ali sve se dešava s razlogom i ja sam zadovoljan onim što sam postigao. Lijepo je kada čuješ o sebi neki urbani mit, prija ti, naročito kada to možeš da potvrdiš i kažeš da je istina”, završava Čipi.

Dikinson se u grupu vratio 1999. godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
nasas
Gost
nasas

Istina je da je pozvan na kasting ali isto tako i stotinu drugih pjevaca. Zasto se nije pojavio, to on zna ali naslov je blago receno debilan. Tacno se vidi da je iz Kurira. Ali ja da hocu da citam Kurir, isao bih na njihov sajt. Toliko.

Uros Osvajaci
Gost
Uros Osvajaci

Ja sam Uros gitarista,kompozitor i osnivac Osvajaca…Ovo je cista glupost i budalastina i buva koja je iz zajebancije otisla u narod a mnogi su poverovali… Znaci iz prve ruke vam kazem , glupos i izmisljotina.. Malo smo se zezali na tu temu jer je Dikinson otisao iz benda,pa bi mogao da ga zameni.ali to je bilo zezanje u kombiju na… Više »

eeeeeeee
Gost
eeeeeeee

Hahahahaha vecu glupost odavno nisam cuo

Anarhista
Gost
Anarhista

Odbio je da pokusa,a ne da bude pjevac pomenute grupe.

Nik
Gost
Nik

Uh jes on a bjezite

Send this to a friend