Muzika film i TV

Da li Đuričko umire u nastavku Netfliksove hit serije

Foto: Printscreen / Netflix

Netfliks je objavio drugi dio 4. sezone serije “Stranger Things”, samo mjesec dana nakon premijere prvog dijela sezone. Iako je slučaj da na novu sezonu Netfliksove serije čekamo i više od godinu dana, ovaj presjek stigao je jako brzo i jako neočekivano.

Đuričko tumači ruskog švercera Jurija. Đuričko se pojavljuje u mnogobrojnim kadrovima najnovije sezone serije – a fanovi koji još uvijek nisu pogledali drugi dio sezone, očekuju njegovu smrt u seriji.

Nastavak teksta sadrži spojlere.

Fanovi predviđaju da bi lik, kojeg igra Nikola Đuričko, mogao da postane sljedeća Demogorgonova žrtva nakon što je izdao sve ostale protagoniste serije. Međutim, u priči je potrebno da ostane živ kako bi pomogao da pilotira avionom i vrati Orlovo gnijezdo u Sjedinjene Države.

U seriji, Jurij Ismajlov je posrednik u poslu između Enza i Džojsa, i odgovoran je za prikupljanje novca kako bi pomogao Hoperu da pobjegne iz ruskog zarobljeničkog logora.

Iako spolja možda izgledati prijateljski, Jurij je zapravo izdajnik. Ono što dodaje složenost njegovom karakteru je strah, koji ga nekoliko puta obuzima u seriji.

Ipak, Jurij ima mnogo obožavatelja, a horor legenda Stiven King je jedan od njih. Ovaj 74-godišnji autor rekao je ranije ovog mjeseca da antagonista koji se ponavlja zaslužuje spinoff seriju, odnosno, sopstveni šou.

„Volim tog ljigavog, ljigavog Rusa Jurija. On zaslužuje sopstvenu seriju“, napisao je King na Tviteru.

Novu sezonu Stranger Things serije možete gledati od danas na Netfliksu.

Send this to a friend