Muzika film i TV

Dejvid Geta i Morten objavili četiri nove pjesme i poručili: Ovo je revolucija!

Dejvid Geta i Morten objavili su EP koji su nazvali “New Rave” i predstavili potpuno drugačiji zvuk od onog na koji smo navikli slušajući Getu proteklih godina.

Cilj ovog EP-ja je, kako su istakli, da promijeni elektronsku dens muziku zauvijek. EP je dio je budućeg rejv projekta ovog tandema, a na njemu se nalaze pjesme “Kill Me Slow”, “Nothing”, “Bombardment” i “Odyssey”.

Njihova prva saradnja bila je na remiksu pesme “Heaven” Avicii-ja, a ovaj EP je dokaz da mogu da izađu izvan svojih okvira i transformišu se u jedan novi, budući rejv zvuk, piše edm.

– Ovo nije EP s jednom dobrom i tri samo ok pjesme. Imamo četiri zaista, zaista, zaista snažne pjesme – rekao je Geta za edm.com i dodao kako se ove pjesme mogu vrteti u B2B formi i u potpunosti rasturiti plesni podijum. Već su inspirisali neke DJ-eve i producente.

Geta i Morten se smatraju pionirima ovog žanra i naglašavaju svoju dominaciju u novom žanrovskom standardu.

– Mi smo ti koji su izmislili ovaj zvuk, nema sumnje u to. Nije bilo ovakvog zvuka prije nego što smo mi počeli da ga proizvodimo. Za mene je ovo najbolja muzika koju sam čuo. I imamo još mnogo toga – rekao je Morten.

Pogledajte i poslednji ovogodišnji online live streaming koncert Dejvida Gete održan 16. januara.

 

 

 

Send this to a friend