Muzika film i TV

Djeca inspirisana Teorijom velikog praska postaju naučnici

TV sitkom “Teorija velikog praska” ulazi u finale. Posljednja 12. sezona se bliži kraju, a priča o naučnicima i luckastoj glumici u potrazi za velikom karijerom, imala je ogroman uticaj širom svijeta.

Naime, najmlađi obožavaoci serije, inspirisani likovima Šeldonom Kuperom, Radžešom Kutrapalijem, Hauardom Volovicem, Ejmi Fauler i Bernadent Rostenkovski, žele da, poput njih, budu naučnici.

“Govorim u svoje i u ime svojih kolega, da je zaista sjajno što možemo da donesemo radost i smijeh ljudima, već dajemo novo lice nauci i naučnicima. Imamo čak i svoj fond koji pomaže 30 djece iz SAD i svijeta”, rekla je kod Elen Diženeris Majam Bijalik, koja glumi Ejmi, a koja je pored toga što je glumica, neurolog.

Pored fanova iz svijeta nauke, “Teorija velikog praska” popularna je među zatvorenicima, otkrila je Elen.

“Da, dobijamo dosta pisama iz zatvora”, rekla je Kejli Kuoko, koja tumači lik glumice u potrazi za velikom karijerom, koja se u 10. sezoni “baci” na farmaciju tj. postane prodavac ljekova.

Serija “Teorija velikog praska” završava se u maju nakon 12. sezone i rekordnih 279 epizoda.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gost
Gost
Gost

Mnogo dobra serija, steta sto su glumci uripovani pa traze po milion za epizodu.. Nije ni cudo sto vise nece snimat..

mimo
Gost
mimo

Serija po mom ukusu, inteligentni dijalozi, bez glupih fora… S druge strane, ne vjerujem da je problem u tome sto glumci traze milion po epizodi, vec je vise razlog prestanka snimanja u tome sto to vise nije serija o zivotima 4 momka/naucnika i jednoj plavusi vec serija o 4 porodice/para. Otislo se daleko od osnovne ideje, ispitalo se puno tema,… Više »

Send this to a friend