Muzika film i TV PREDSTAVLJEN PETODNEVNI NOVOGODIŠNJI PROGRAM U BUDVI

Doček Nove u Budvi: Čola i Ceca na glavnom gradskom trgu

Turistička organizacija opštine Budva pripremila je petodnevni program za novogodišnje praznike koji će početi u subotu 28. decembra i trajati sve do ranih jutarnjih sati 2. januara, rečeno je na konfereniji za novinare kojoj su danas, pored TOB-a prisustvovali i predstavnici budvanskih hotelijera.

Zvijezde dočeka na glavnom gradskom trgu – Zdravko Čolić i Svetlana Ceca Ražnatović nastupiće 31. decembra odnosno 1. januara, a među brojnim izvođačima nalaze se i Psihomodo pop, Lena Kovačević, Nevena Božović, Neno Belan, svjetski poznata DJ zvijezda Mahmut Orhan, Hari Mata Hari.

Tokom prvog dana će nastupiti i trebinjski rok sastav “Krugovi u žitu”, ali i brojni crnogorski izvođači: Akademia i Gula iz Bara, Gradska muzika Budve , lokalni sastav Refugie Jesus & Apostols, The Grupa, Assa Voce, gudački kvartet “Lord of the Strings” i budvanski DJ-evi Stevan Mandić i John K.

Već tradicionalno, 1. januara u 13 sati održaće se koncert klasične muzike.

Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva istakla je atraktivnost programa koji svojom raznovrsnošću za cilj ima da privuče što veći broj posjetilaca iz zemalja regiona. Liješević je potvrdila i da postoji “dobra volja” da se nakon dvije decenije promijeni koncept, po kojem je Budva prepoznata kao novogodišnji centar regiona, a namjera je da taj epitet i zadrži. Svako angažovanje “ozbiljnijeg” svjetskog muzičkog imena zahtijeva i milionski budžet, za što još uvijek nisu stvoreni uslovi – ističe direktorka TOB-a i podsjeća da i ove godine u programu imamo svjetski poznata imena iz svijeta elektronske muzike.

Danilo Kastratović, predsjednik Izvršnog odbora TOB-a mišljenja je da je program mogao biti kvalitetniji, tj. više u duhu Mediterana kojeg treba da promovišemo, što isključuje angažovanje folk zvijezde, ali je takođe naglasio da je tokom sjednice Izvršnog odbora većina članova odlučila drugačije.

Program su predstavili i budvanski hotelijeri.

U “Palasu” će tokom tri noći nastupiti Aco Pejović, Tijana Dapčević, Nina Badrić, Severina i Dejan Petrović Big Band.

Hotel “Splendid” ove godine organizuje bogat petodnevni program, od 31. decembra do 3. januara, a glavne zvijezde prazničnih noći biće Neda Ukraden, Petar Grašo i Haris Džinović.

U hotelu “Falkensteiner” u najsvečanijoj noći će nastupiti Nina Žižić i Danijel Alibabić, dok će u hotelu “Melia” u Petrovcu, tokom tri noći, goste zabavljati Positive bend, Milan Bukilić, Bane Mojićević, Ana Kokić i Inspiracija bend.

Hotel “Maestral” je već popunio svoje kapacitete za vrijeme novogodišnjih praznika, ali je za Božić, pored izuzetno povoljnih aranžmana odlučio da ugosti atraktivne novosadske “Frajle”. Specijalne paket aranžmane predstavio je i hotel “Avala” u kojem će se za muzičku atmosferu pobrinuti “Light Motive bend”.

Nakon konferencije u Budvi, Turistička organizacija, u saradnji sa hotelijerima predstaviće Budvu kao atraktivnu novogodišnju destinaciju u svim državama regiona.

45

avatar
1000
34
11
0
 
43
Riki MirotočiviIrvasPGSamogaremajale
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
IrvasPG
Gost
IrvasPG

Kakav narod takvi i zabavljaci. Nadam se da ce brzo neki meteor udariti u Zemlju.

Samo
Gost
Samo

Ok Čolić, mnoge generacije su porasle uz njega ali dje Ceca bolje u Rk ili neki Fk te pare da su ulozene..

jale
Gost
jale

pih pih

Riki Mirotočivi
Gost
Riki Mirotočivi

Zadruga,Parovi,Ceca,trubači,NOVA srpska demokratija! Ima li još zaboga??

Đorđije
Gost
Đorđije

Hoće li platiti porez ovi umjetnici?

dagy
Gost
dagy

Ne interesuje me ni ceca ni colic ali kada procitam ove ceca gadluk a svi bi voljeli da su joj ono crno ispod nokata no nisu jer nema.

Thor
Gost
Thor

Vidim ovdje dosta ovih komentatora prosipaju filozofiju vezanu za Budvu, kako je ona mediteransko mjesto i treba da se iskljucivo slusa mediteranska muzika. U pravu ste ljudi, no problem je sto je Budva zimi MRTVILO totalno. To samo zna onaj ko je odavde ili je zivio zimi u Budvu. Dajte da cujemo malo i Cece i Zdravka da nam ubiju… Više »

Trp
Gost
Trp

Bolje te pare da podijele siromasnima jer ima dosta gladnih stomaka, u to sam uvjeren da ima pa cak i bolesnih sto nemaju da se lijece. Bolje takve ljude da obradujete, nego cecu colu itd da im dajete hiljade i hiljade. Svako svojoj kuci pa nek slavi sa porodicom.

Treno
Gost
Treno

Ceca dobija 100 000e kakav primitivizam

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

Kako god komentarisali trg ce biti pun. Znaci , ima kome da pjevaju.

Raspad sistema
Gost
Raspad sistema

Hahahahahhahahahah, to je taj lazni budvanski moral i bogatstvo “na nivou “.

Motika
Gost
Motika

Malo selo na obali.

krmeteena
Gost
krmeteena

a đe će trubači biti

Vilosof Lastve
Gost
Vilosof Lastve

O Bože, o Madona..

Marijana
Gost
Marijana

U srcu mediteranske kulture i poeticnog prostora starog grada zvat vasarski cirkus da to degradira koja regresija

Send this to a friend