Muzika film i TV poslala poruku povodom trenutne situacije

Dok vi radite od kuće, moj posao više ne postoji

Mirela Remi Priselac, pjevačica benda Elemental kao i svi muzičari, ostala je, manje više bez posla zbog pandemije koronavirusa, a ovog puta imala je i jaku poruku povodom toga.

Remi je na svom Fejsbuk profilu skrenula pažnju na to koliko je nju lično pogodilo sve što je koronavirus donio sa sobom, kao i to šta je sada nabitnije da ljudi znaju i čega da se pridržavaju.

“Niko od mene tužniji što nema okupljanja i svirki. Za razliku od vas koji radite od kuće ili skraćeno, moj život i životi mojih kolega promijenili su se 100%. Naprosto, mog života koji je trajao do februara 2020. godine, više nema. Mog posla nema. Ne postoji.

Imala bih 200 razloga da vam kažem “dođavola i korona, idemo da sviramo, šta nas briga”. Ali vam kažem, čuvajte sebe i druge, nosite maske i držite distancu. Kad čitam ovakve članke, mislim na mog tatu i mamu koji su 60+. I nema te svirke i druženja koji su mi važniji od njih. Ne tražim od vas da budete solidarni s nepoznatim ljudima, nisu svi među nama solidarni. Evo, tražim od vas da budete sebični. Sačuvajte svoje roditelje, tetku i teču, ujnu, baku, djedu… Krenite od sebe. Sebično čuvajte one koje volite. I navucite tu masku skroz preko nosa, za boga miloga”, poručila je Remi.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
So & TEKILA....
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

jadi su bez posla, bez dovoljnih primanja …
ali svi mi smrtnici x puta ostanemo bez posla, pa radimo usrane poslove da preživimo …
ne znam što ste sad vi posebni? 🤔

....
Gost
....

Bravo ! Da hocemo postovati to SVI bar 20 dana, situacija bi se stabilizovala, I onda bi uz postovanje standardnih mjera radili I kafici, I muzicari, I svi ostali…ali, evo ne mozemo zbog sebicnih, zbog “teoreticara”, zbog inata itd, I onda nevolja sto “gnjavimo” evo mjesecima jedno te isto. I niko zadovoljan. URAZUMITE SE MAG..CI !

Send this to a friend