Muzika film i TV

Dragan Jovanović nije zadovoljan ulogom u Srećnim ljudima: Nadam se da sam se popravio

Iako je prije par godina najavio povlačenje iz svijeta glume, Dragan Jovanović se predomislio. Na radost mnogobrojne publike širom regiona, ovaj komičar snima novi film i seriju.

Do novih uloga, jednog od omiljenih komičara, publika će gledati u reprizama serija “Moj rođak sa sela” i “Srećni ljudi” u kojem, kako kaže, nije bio najbolji. Dragan smatra da je Crnogorca Luneta Šćekića mogao bolje da odigra u čuvenoj seriji Siniše Pavića. S tim se obožavaoci, naročito oni koji su odrastali devedesetih godina kada je serija emitivana, sigurno ne bi saglasili.

“Mislim da je moglo i bolje. Onda sam bio mlad i neiskusan. I nadam se da sam se poslije toga popravio”, kaže Dragan.

Pored sjajnih uloga koje je ostvario na TV-u, filmu i pozorištu, Dragana ljudi znaju i kao talentovanog pjevača. “Ružo rumena” je veoma popularna narodna pjesma koju on rado izvodi.

“Drago mi je zbog toga, jer to niko nije očekivao. I tajna te pjesme je opet u ljubavi, koja se tu i te kako osjeća. Naravno, dobri su i stihovi, muzika, emocije, a nadam se i moja interpretacija. Sve se tu nekako spojilo”, kaže Dragan.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
PrepelicaCG—Flojd
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prepelica
Gost
Prepelica

To mu je životna uloga, po njoj ga narod pamti… Nego je napustio seriju na pola zbog malog honorara, vjerovatno je zato bio u konfliktu sa producentima na RTSu, pa mu budi loša sjećanja

CG—
Gost
CG—

Lune ŠĆEKIĆU, ti si legenda svih nas iz Crne Gore koji smo studirali u Srbiji. Sa lakovjernim Šćepanom je stavljen slag na tortu ( da nije bilo vas i jos par glumaca, serija ne bi bila ono sto jeste)

Veliki pozdrav !!!

Flojd
Gost
Flojd

Možda Vi Dragane nijeste zadovoljni ali mi smo odusevljeni..

Send this to a friend