Muzika film i TV

Dragan Jovanović se povlači iz glume zbog bolesti

Proslavljeni srpski glumac Dragan Gaga Jovanović odlučio je da se povuče iz glume zbog bolesti.

On je za Gloriju potvrdio ove navode.

“Istina je da se povlačim sa scene na izvjesno vrijeme. Posljednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Poslije svake predstave koju odigram osjećam se veoma loše, pa mi treba nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu-julu”, dodao je on.

Međutim, istakao je da ne zna koliko će pauza potrajati.

“Možda jednu, možda dvije ili tri godine”, naveo je Jovanović.

Dragan je neko ko je obilježio srpsku kinematografiju, a proslavile su ga uloge Luneta Šćekića u “Srećnim ljudima”, Drakčeta u “Moj rođak sa sela” i Peše u seriji “Stižu dolari”.

Takođe, uloge u “Otvorenim vratima” i “Crni Gruja i kamen mudrosti” su samo neke koje su izdigle ovog umjetnika na mjesto jednog od najcjenjenijih na ovim prostorima.

Na polju glume Dragan je aktivan 30 godina, a prvu ulogu imao je u ostvarenju “Ortaci” 1988. godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Roki
Gost
Roki

I članak i komentari su vrijedni pažnje, ali, znate, čovjek je samo malo bolestan, rano je da postane najbolji glumac u Srbiji i na Svijetu : )

Animus
Gost
Animus

Lajanje na zvijezde! Profesor Stevic – “naglo prekinuti pospanost” 🙂

Montenegro
Gost
Montenegro

Najvecu slavu je stakao otpjecavsi pjesmu “Dejoooo majstore pa ti si bog” 💪💪

hm...
Gost
hm...

Imao je on mnogo vece uloge od ovih nabrojanih,ni na nebu ni na zemlji,sveto mesto,metla bez drske,zaboravljeni,profesionalac,kazi zasto me ostavi,crni bombarder…ovdje ste nabrojali samo gluposti ,cus lune iz srecnih ljudi ili rodjak sa sela,gluposti..veliki glumac,veeeliki

Toni
Gost
Toni

A po tome nesretnom rođaku sa sela ga svi prepoznaju, a serija je blago rečeno užas. Sveto mesto je, po meni, njegova najbolja uloga.

Send this to a friend