Muzika film i TV

Dražen u dresu Budućnosti s ponosom otpjevao podgoričku himnu

Dječak iz Podgorice Dražen Baković večeras je u polufinalu muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice otpjevao neslužbenu himnu Podgorice i navijača Budućnosti, na opšte oduševljenje publike i žirija.

Pjesma koja nosi naziv njegovog rodnog grada – “Podgorica”, u originalu izvode Sergej Ćetković, Pero Trokadero, Edo Abdović i Igor Perazić.

Nastup je pratila i prigodna koreografija, a djevojčice koje su plesale nosile su fotografije Podgorice u rukama i zastave kluba Budućnost. Dražen je takođe bio obučen u dres Budućnosti, a žiri je bio oduševljen nastupom i njegovom interpretacijom.

“Bio si fenomenalan, sigurna sam da je tvoja zemlja ponosna na tebe. Često nastupam u Crnoj Gori i voljela bih da to ispratiš i dođeš da budeš moj gost, kad god želiš”, kazala je Draženu Goca Tržan.

CdM je već pisao o tome kako je nastala neslužbena himna Podgorice i podgoričkih Varvara.

<<<Vječno sunce našeg grada: Kako je nastala neslužbena himna Podgorice?>>>

Na bilo kojoj utakmici gdje igra podgorička Budućnost, bilo da je košarka, fudbal ili rukomet tribinama se ore stihovi “Ja ću zvijezdu sreće da nađem sad, tu su moji snovi, to je i moj grad”. Jedna od najljepših pjesma o Podgorici traje već punu deceniju.

Pored Bakovića, večeras u polufinalu nastupa njegov vršnjak i sugrađanin Petar Bulatović. 

S.B. 

38 Komentara na "Dražen u dresu Budućnosti s ponosom otpjevao podgoričku himnu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend