Muzika film i TV

Dugo čuvana tajna: Otkriveno koliko novca dobijaju članovi žirija Zvezda Granda po sezoni

Zvezde Granda

Pred početak emitovanja svake sezone “Zvezda Granda” spekuliše se o iznosima honorara i uslovima angažovanja članova žirija ovog muzičkog takmičenja.

Najnovija među članovima žirija je Ceca Ražnatović koja je, prema pisanju medija, potpisala ugovor na tri godine, a po kome po sezoni dobija 100.000 eura.

Pored Ražnatovićeve, i drugi članovi žirija zarađuju lijepe sume novca od učešća u ovom takmičenju i mentorstva mladim kandidatima, ali taj iznos je daleko manji od onog koji je ugovorila Ražnatovićeva.

Prema saznanjima Kurira, najpribližnija Ceci je Marija Šerifović, koja po sezoni dobija 80.000 eura, dok Ana Bekuta i Viki Miljković zarađuju po 50.000 eura.

Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David će na kraju sezone biti teži za 40.000 eura.

Za razliku od njih, Snežana Đurišić radi za platu, s obzirom na to da je na funkciji muzičkog urednika u “Grandu”.

Drugačija pravila: Popović i Mili imaju posebne ugovore

U medijima se svojevremeno pojavila informacija da Saša Popović nakon prodaje “Granda” dobija mjesečnu platu od 25.000 eura. On se, prema ugovoru, bavi samo “Zvezdama Granda”.

Za razliku od njega, uslovi Milijevog učešća u takmičenju i ugovora su nepoznati. On se nalazi na funkciji direktora muzičke produkcije. Milić, kako saznaje Kurir, nije zaposlen u “Grandu”, već u kompaniji u kojoj posluje i ova muzička produkcija. Pored toga što radi s kandidatima, Mili pobjedniku piše i pjesmu, a iz svake sezone uzima pod svoje okrilje i nekog takmičara koji se posebno istakao, pa se bavi i njegovom karijerom, kao što je to bio slučaj sa Zoranom Mićanović.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
GavriloMitar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gavrilo
Gost
Gavrilo

Nerealno sve…

Mitar
Gost
Mitar

Kakva zastida

Send this to a friend