Muzika film i TV

Džejla obara rekorde, reper skida kapu: Još nisam upoznao takvu djevojku

Još nisam upoznao djevojku koja je više spremna na rizik od Džejla Ramović – tim riječima reper Henny pohvalio je mladu pjevačicu iz BiH nakon premijere njihovog dueta “Rizik”.

Za manje od dva dana emitovanja na Jutjubu ova pjesma je stigla do prvog mjesta u trendingu i skoro milion pregleda.

Rekordi su tu da bi se obarali.

Za mnoge je ovo neobičan potez Džejle – nekadašnja pobjednica “Zvezda Granda” prvi put je ukrstila snagu sa nekim reperom.

Henny je izdanak popularne Generacije Zed.

“Henny i ja smo se upoznali na MAC Awards ceremoniji. Tad smo stupili u kontakt u smislu da ne bi bilo loše da se nekada nešto desi i da snimimo nešto ako dođe do neke pjesme koja će odgovarati i njemu i meni, s obzirom na to sam ja iz potpuno drugog filma nego svi oni. Uvijek sam vjerovala da se može naći pjesma koja će biti pun pogodak i da ja održim taj svoj pjevački dio, a da i on ima svoj momenat da zasija. Henny u suštini nosi ovu pjesmu”, ispričala je Ramović.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Branko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Branko
Gost
Branko

Prilično ne kreativan spot, Moglo je to sigurno mnogo bolje, a ne da se zasniva na Džejlinom šetkanju cijeli spot, jedno te isto. Uraditi to 2-3 puta ok, ali non stop, bezidejno. Ali zahvaljujući njoj, njenim glasovnim mogućnostima i izgledu, ovo će biti hit, sam od sebe,a spot, ništa posebno, već viđeno, i bolesno ponavljano.

Send this to a friend