Muzika film i TV Pjevačica pažljivo gradi karijeru

Džejla: Većina se prilagođava trendu, a ja svom osjećaju

Džejla Ramović je mlada pop-folk zvijezda iz bosanskohecegovačkog grada Goražde koja je uspjela da osvoji region. Talentom za pjevanje više žanrova, ali i ljepotom, Džejla je zavrijedila status zvijezde nakon pobjede u takmičenju Zvezde Granda minule godine.

Njen singl “Ruine”, sluša se širom regiona.

“Mnogo sam ponosna na uspjeh pjesme “Ruine”. Veoma mi je drago što me je publika odlično prihvatila, što su procijenili moj kvalitetni rad, te ću se uvijek truditi za njih i neću ih razočarati”, Džejla.

Želja joj je da pjesma ostavi trag na slušaoce.

“Na svakom pojedincu može da ostavi drugačiji trag, ako ga ostavi naravno. Moje zadovoljstvo bi bilo da to bude bilo kakav trag, a on zavisi i od emocije koju nosi pjesma i od trenutnog osjećanja osobe koja je sluša”, kaže Džejla koja pri odabiru pjesama posebno obraća pažnju na tekst.

“Mislim da se trenutno većina prilagođava trendu, što je sasvim normalno. Pjesme biram isključivo prema svom osjećaju. Bitno je da mi se svide tekst i muzika, bila ona komercijalna ili ne. Ja sam sa svojom pjesmom očigledno usrećila obje strane, i publiku i sebe”, navodi pjevačica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rozaj
Gost
Rozaj

Princezaa 👑

Jasmina Smaic
Gost
Jasmina Smaic

Džejla,svaka čast, pjesma je više nego odlična,spot također!Želim Ti svu sreću ovog svijeta u svemu.Sve najbolje i puno pozdrava!

Send this to a friend